Skoči na vsebino
fake turbo sound
Napisano

no po enem tednu ga bom pospravu, ker rata dolgcas...

lahko pa das aux to je res

drugace pa stane samo 35 eur, tko da ni nek strasen denar vrzen stran

A ga men mal posodi??

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

No kolk sem jaz seznanjen, ima direktno mazanje motor koman nad 4000rpm, ...

?e je to res, potem je ?a kako smiselno dodatno mazanje pri ni?jih obratih...verjetno ni najbolj ekolo?ko ampak...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Pove?evanje olja v komorah bi verjetno vplivalo na slab?e izgorevanje pa tudi trabant efekt bi se pojavil, kar pa nikakor ne gre skupaj z imid?om RX8.

No sej ?e bi pove?al koli?ino za 30-40% se to ne bi ne vem kako poznalo...predvidevam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Tut ?e motor odpove je sto?ek materiala 700?, ?e pa dela? z motorjem po pameti ti ni treba mislit na ta stro?ek!

Mitja mene pa zanima, ?e se da pove?at koli?ino vbrizganega olja pri RX8? A bi to pove?alo vzdr?ljivost motorja? Mazda je verjetno zaradi ekologije morala dati koli?ino na minimum.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

recimo da ja ;) mi je pa zanimivo to da preko nastavka za olje dobijo senzorji slabo maso :( sem moral dodatno maso pripeljat do senzorjev ;)

Mislim, da mora? pritisk olja direkt na minus akumulatorja vezat:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em avtotapetnika
Napisano

Ja enega poznam iz Zabreznice.Meni je na mx5 delno oblekel sede?e za pametno ceno. Je pa to sicer na Gorenjskem med ?irovnico in Begunjami...

Dej mi kontakt na ZS. Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em avtotapetnika
Napisano

Ali kdo pozna kak?nega dobrega avtotapetnika po mo?nosti iz lastnih izku?enj? Prednja sede?a bi delno oblekel v usnje...(tako kot imajo limited edition).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mx3
Napisano

Pozdrav, drago mi je ?to si se odlu?io za mx-3 da ju sredi?, puno sreće!

Glete ekipa ?ta sam na?ao :D:D:bravo::bravo::jupiii::jupiii::rispekt::rispekt:

Objavljena slika

NAPOKON!!!!

Gde si to na?ao?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Led osvetlitev notranjosti v M3
Napisano

Led diodam (slika 1) sva podalj?ala prekratke kable, nato pa njun + vezala na stalen plus (radio). Preostala kabla se ve?eta na maso (v tem primeru bli?nji vijak). Ker pa ne gre brez stikala za vklop/izklop, le-tega namesti? med tokokrog oz. ve?e? preostala kabla prek stikala na maso.

Ja to ?e...sem mislil, da si vezal na stikalo za vrata 'door light'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava na plin
Napisano

Mary $ husband ?e enkrat ?estitam za vajino odlo?itev :bravo: Ko bi le bilo ve? tak?nih.

Kot bonus pa v ozracje spustimo manj skodljivih plinov :)

?e bi ti na tehni?nem merili emisije izpuhov, ko dela na plin, bi kazalo ?isto nulo 0-0. Je tako malo emisij, da jih senzor sploh ne more zaznati. Proti dizlom je to pravo ekolo?ko vozilo. Tudi hibridi dosti ve? onesna?ujejo!

Ne razumem, da se vse vlade sveta zavzemajo za zmanj?anje emisij v ozra?je, ?e vedno pa se prodajajo dizli (celo bolje kot bencinarji), namesto da bi sponzorirali oz. propagirali bencinarje s plinsko instalacijo! Imajo verjetno naftarski lobiji prste vmes <_<

Zdaj se samo pesti drzimo, da avto plin ne bo sledil zemlskemu plinu.

Cene avto plina ali LPG dolo?a posebne direktiva EU in nimajo prave zveze s ceno zemeljskega plina! Minimalno razmerje bencin vs LPG je 2:1. To pomeni, da mora biti LPG vsaj pol cenej?i od bencina ali manj. ?al je Slovenija ena redkih EU ?lanic, ki to pravilo ne spo?tuje. Upajmo, da se bo to v prihodnosti spremenilo :ne vem: .

P.S. ?e bo? ?la na Hrva?ko na dopust, izlet, obisk, ... bo? dobila LPG pol ceneje kot pri nas, tako da bo pot res poceni! :danzoman: pa ?e na vsaki pumpi ga imajo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f BG ralzli?ice
Napisano

priznani? :blink: borut od kod pa ti ta informacija?

Na Mobisux in Avtomobilizem.com forumih sta obse?ni temi glede predelave na plin. Kar nekaj Slovencev je ?lo tja montirat plin in poro?ajo, da so zadovoljni z instalacijo. Na ex-yu podro?ju je eden najbolj poznanih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Hmmm, Volvo in Saab imata to kar dobro re?eno kajne? B)

Res je. V 4. letih niti enkrat ni bilo potrebno uporabit rob?ke ali krpice, ...pa avto je bil take barve, da je redko obiskoval pralnico....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.