P.S. ?e bo? ?la na Hrva?ko na dopust, izlet, obisk, ... bo? dobila LPG pol ceneje kot pri nas, tako da bo pot res poceni! pa ?e na vsaki pumpi ga imajo
?koda, da nisem prej tega vedla, smo bili soboto v Fiesi pa bi lahka zavil na Hrva?ko po plin.
Stro?ek predelave bom bolj natan?no vedela, ko boma pla?ala. Zdej pravi da bo 1.200? do 1.250?.
Podra?itev plina mojga ni odvrnila od tega, saj se bencin tudi dra?i. Je bolj ekolo?ko. Pravijo, da se bo podra?il zemeljski plin. Ta ko nama predeluje pravi, da se tanka avto plin in ne zemeljski. No pa sej se vse dra?i tk, da se bo verjetno tudi to.
Moj "mo?ek" je danes dal mazdico predelati na plin. Dobiva jo jutri ali pa v soboto. Bomo vidl kako se bo obneslo. Pa upam, da cene plina nebojo preve? zrastle oz. se bo bencin toliko podra?il , da se bo povrnila cena predelave.
Jaz si pa ?elim dat zatemnit stekla, pa mi je ?koda dinar?kov. Kr fr?ijo.
Hm...no ?e bo kdo pri?el do ugotovitve kako najlep?e po?timat sound bum bum za mojo zoom zoom naj kar sporo?i da to zmontiramo.... pol bova pa z Mary bum bum po mestu....
Zaenkrat se nimam niti vooferja niti ojacevalca. :ne vem:
Mislila sem najprej pregledati moje moznosti, preden kaj kupim.
V kolikor so moja predvidevanja pravilna, da radio nima cinc izhoda za na ojacevalec, mi tisti dragi kabli verjetno ne bojo kaj dost pomagali, sam po mojem za voofer niti ne rabim taksno full kvaliteto. No mogoce se motim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne ?tekam kaj si hotu povedat.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani