Skoči na vsebino
Mejd in Pakfeifer - Esterajh!
Napisano

lepo lepo...kaj pa kk?ne slike od notranjosti avtomobilov? a to se da kje pogledat. sicr neki slik mam, bi pa useen rd ?e kk?no zanimivo vidu :)

na zuni rihtat avto je u Sloveniji zajebano, k so le?e?i polcaji, pa se bog ve kok ne mor? igrt s spu??anjem in tko naprej, da ne govorimo o policajih...priam, a teb kej dost te?ijo? a si imel kak?ne te?ave s pridobitvijo homologacije?

LP, Rejc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

tud jest sm mnenja d kk?n spojler al pa pragovi ne morjo slabo vplivat na vo?njo, kve?jemu lahko izbol?ajo.

edina stvar ki jo razumem so ?elezni pragovi (''podloge za noge'')...hipoteti?no ti lahko noga zdrsne na ?eleznem pragu bolj kot na gumjasti prevleki ali taki iz blaga (na tleh avtomobila). tuki jim je pou opro??enga...pol bi mogl pa prepovedat tudi razna sredstva za sijaj, s katerimi ma?ejo gumjaste pragove-to tud drsi :D

kakorkoli...mo?no pretiravajo s temi dodatki

No ker si glih omenil drse?e tepihe je spet dilema, ki ni hec. Kaj pa obutev, ki jo uporabljamo... razni ?evlji brez gumjastih podplatov so precej drse?i, dekleta vejo kako je vozit v kak?nih salonarjih ali pa visokih petkah (baje so celo prepovedane), razni sandali, cokle, ?pagarce in druga neustrezna obutev so veliko bolj nevarni kot pa "kovinski" tepihi.

In kdo je zdaj tisti car, ki bo ocenil, kaj je nevarno in kaj ne, ker na koncu bodo homota dobili zgolj dirka?ki ?evlji pa ?e tisti pogojno. :)

In spet smo pri inkasantih, ki bodo "kao" red naredili :angry:

se strinjam s tem ja...mislm d je ?e velik drugih stvari ki bi te utegnile motit, ne pa pragovi, podalj?ki, bumperji, spojlarji.

vse kar bi mogl narest je to, da ko na le?e?emu pusti? ves izpu?ni sistem, pragove in bumperje, po?isti? za sabo :D :D :D

LP, Rejc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

tud jest sm mnenja d kk?n spojler al pa pragovi ne morjo slabo vplivat na vo?njo, kve?jemu lahko izbol?ajo.

edina stvar ki jo razumem so ?elezni pragovi (''podloge za noge'')...hipoteti?no ti lahko noga zdrsne na ?eleznem pragu bolj kot na gumjasti prevleki ali taki iz blaga (na tleh avtomobila). tuki jim je pou opro??enga...pol bi mogl pa prepovedat tudi razna sredstva za sijaj, s katerimi ma?ejo gumjaste pragove-to tud drsi :D

kakorkoli...mo?no pretiravajo s temi dodatki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

ma sej razumm...men osebno je styling avta pravi u?itek, ampak ker sm v bloku sm prikraj?an za marsikej tega u?itka, tko d sm ?raufu pr frendih pa na parkingu (sam to je bla muska) ;)

upejmo na najbol?e!

upam d bo kdo ?e kk?no izku?no povedu u zvezi s homologacijo pa polcaji pa tko naprej!

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

jah men je u enih pogledih uredu, sam d ni pretirano ane. druga? pa tko mislm...zame je to sam za na sre?anja pa tko naprej, itaq ti bo usak avto k je pod 10cm od tal podrajsu na le?e?mu, ?e je pa ?e ni?i od 5cm bo? pa ceu izpu?n sistem gor pustu (odvisn od le?e?ga ane), tko d se mi ne zdi tok zlo prakti?no, gre sam za videz.

tko...?e moje mnenje.

seveda dobrodo?li vsi ostali da poveste kaj mislte o tem ane.

LP, Rejc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

hey! mene zanima glede neoriginalnih dodatkov neki... sli?al sm da ?e je avto starej?i od 10let homologacija ni potrebna. vem da je to bolj malo verjetno, zato sem se obrnil na vas. ?e kdo kej ve kuko je s tem?

?e nea stvar...opa?am d je vse ve? avtomobilov zrihtanih (spojler, pragovi, bumperji...), velik se jih vozi v na?i okolici (kamnik), k pa sploh ni tok velk mest, tko d jih je marsikje najbr? dost ve?. homologacija za kej tazga bi te najbr? drago stala, pa tud upra?anje ?e bi sploh tehni?nega naredu. zdej me zanima ?e ma kk?n od vs kk?ne izku?nje s policaji glede tega, ker glede na to d je ta pojav vedno bolj pogost, se mi zdi da policaji sploh ne te?ijo tok.

hvala, Rejc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.