Skoči na vsebino
Izpu?ni sistem za Mx5 NC 2.0 AUT.
Napisano

Dam 300% ve? za kolektor in auspuh ipd., ?e ta 300% ve? od sebe in ?e je 300% bolj kvaliteten....kar je konec koncev NO GO. Je pa res, da ?e se gre? ornk tuning, se gre potem v te vode, ?e se gre? pa na polovico....je pa brezveze top robo vgrajevat...ker npr. od oka za 10-15konjev rukne? par tiso? evrov ne mor? bit ?ist gladek :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 2.5 benz ?iptuning
Napisano

wtf kaj se je pa to zgodilo??

Ka pa vem, men ni blo ni? jasno.....re?tartala se je ko zlata ribica...sam pffff....je pa akumulator mal slab, pa bilo je ene -10...mogo?e kaj s tem povezano :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 2.5 benz ?iptuning
Napisano

Moja GTA je ?e tolk navita da se mi je zadnji? sama re?tartala na izvozu iz Celov?ke na obvoznico :zvizga: Dam druga, tretja, klan?ek dol....?migavec in gas do podna, potem pa samo tak zvok...uuuuu-uuuu-uuuu-uu, hitrost padala, tudi ?e sem ?altal, gas mrtev, avto seveda v?gan, nobena lu?ka se ni pri?gala...in potem se skidam dol iz prehitevalnega na voznega in na odstavnega kot da bi v boxe peljal :jezicek: ...ugasnem, pri?gem in dela k urca...aja da se je re?tartalo sem opazil, ker sem moral tudi okna na novo nastaviti, niso delala stikala :whatever: ...elektronika ne dohaja ve? cai in kolektorja :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon kit
Napisano

Mislim,?e je v redu narejeno pa ti ja ne bodo te?ili,?e po?prica? malo po lu?eh? :dudek:

Tega ?e nisem sli?al,da bi se zgodilo.

Men je na tehni?nem ?ekiral ?e je original xenon tako, da je ugasnil lu?i, drugi je pa zunaj gledal ko jih je pri?gal in so se dvignile, pa ?e notri je pogledal da ni manualne nastavitve za vi?ino...mi je blo ?udno da se je to sploh spravil gledat, zarad mene tud ?e bi ?prical po tisti delavnici...zgleda sem lih pa? na tak?nega naletu da je to tudi gledal. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon kit
Napisano

?e je zadeva zmontirana tako kot se za gre se ne opazi popolnoma ni? ;) Ivar ?e ve ;)

pranje ?arometov :) ...zdej tudi ?e smrkci pokapirajo kako pa kaj, da ne govorim da se je generacija zamenjala, poznam kar nekaj honda?ev ko so pred kratkim za?eli na veliko ?portne filtre ven metat, poznam ?e 2 k sta v pol leta tablce zgubila...pobere mu pa jih 25 let star policaj, kateri itak ?e ve dost o tem a ne :) tastarim ve? al manj itak ni bilo ni? jasno kaj to sploh je :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon kit
Napisano

Policaji bodo tablice pobrali in pol bo sraje :whatever: ...druga?e pa vse se da. Dons sem celo videl v DARS-ovem kamionu xenon kit....tko da sem se lepo nasmejal v tem de?evnem dnevu :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 zadnje LED lu?i
Napisano

Jah ledice je res ?al te?ko dobiti, bo? res moral po?akati na kak?no ornk razsuto...oz. ?koda ker nisi GTA ?e v ?tartu kupil :) oz. 1.6 od letnika 2008 naprej, mislim da je bila Active oprema...ima tudi ledice...so zgleda Japonci vse gor nametali kar jim je ostalo :) ko se je menjal model.... :)

4000t..hmm...no ja, mogo?e se bo komu zdelo poceni sam bi bilo treba mal pogledat za deli+delo,kar zna biti ve? kot 2x toliko kot je cena avta....kako je pa z ra?unalnikom pri Mazdah?? ga je potrebno menjati ob spro?enih balonih ali ne??oz. se ga popravi?Ajvar bo zihr vedu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 zadnje LED lu?i
Napisano

res je vse seda samo koliko se spla?a je pa drugo(mislim kok ? treba dat) ?koda

To ni zdej pravo vpra?anje,?eprav se zelo nana?a na tvoje, pravo je, koliko ho?e imeti za ta avto. ?e ho?e 6,7t...lahko pozabi in ga naj raje za dele proda...?e ga da pa za par jurjev...je pa druga pesem. S tvojmi odgovorom je pa povezano lih to, vemo koliko stanejo deli in vemo da ni ponaredkov...?koda ja, sam tako je pri tak?nih eksotikah. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 zadnje LED lu?i
Napisano

Enkrat se bo zaletel tudi kdo, ki ima LEDice zadaj :hudicek:

..ne kli? hudi?a, da se avto ne popravi in proda po delih mora biti ornnnkkkk sranje...v SLO so imele tudi tele zadnje trojke pred novim modelom ledice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno day
Napisano

Tisti moj graf, ki je pokazal 160hp je ?e s CAI...brez sploh nisem meril. Uklopkotovo sem peljal en krog na sre?anju in itak da sem ?util razliko, ker avtomobilu se dejankso "utrga" od 3000rpm naprej....zato mi je tudi ?udno da tako malo poka?e na valarjih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno day
Napisano

Jest pripeljem ja, ko se pa? ?e nekaj uredi :) ....samo res upam da eno STOCK varianto prej pomeri?, da vidimo kako to?no so deklarirani tovarni?ki konji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.