Skoči na vsebino
pred 32 minutami je Bini napisal:

Sem za hec in iz radovednosti pogledal ta rele pod haubo za i- stop in je malo drugačen in drugje kot na 6ki. Ne bom nič počel s tem relejem,ker bi moral razdreti masko in še par stvari okoli pa še moti me ne preveč.:prstgor:

IMG_20210310_150905~4.jpg

IMG_20210310_151045~2.jpg

Na levi strani ga imaš tam kot je kabl. Na narobni strani gledaš. Jaz sem glih danes na moji 6ki nardil in je top.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ročica menjalnika mazda 6 mk1 vs mk3
Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Danes sem montiral novo ročko menjalnika. Teža ročke je 302g. Usnje je prvoklasno, to takoj občutiš pod roko in diši tudi po pravem usnju. Prvi občutki pri samem menjavanju so fenomenalni, kar skoči v pravo brzino. Višina nove ročke je malo višja (105 mm napram originalni, ki je 90mm). Navaditi se moram samo tega, da sedaj drugače sede v roko. Je pa lažje dosegljiva, ko sežeš k menjalniku z volana, ko menjaš, zaradi tega, ker je višja.Najbolj se pozna, ko daš v vzvratno brzino in  gre totalno brez vsakršnega odpora. 

IMG_20201230_150838-01.jpeg

IMG_20201230_151000-01.jpeg

Alex meni zgleda svetovno. Imaš kakšen link kje si naročil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranje LED luci
Napisano

Jaz sem jih tudi tukaj kupil, zdrzale so pol leta potem so zacele utripat kot v diskoteki, zdaj sem jih zamenjal s osramovi in od takrat je mir. Je cena osramovih v primerjavi s temi kar lepa ja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.