Skoči na vsebino
Monta?a prednjih zavesic Mazda 6
Napisano

Sej n? ne re?em.... ma? prav. Ampak mene je ?e vedno impresioniral tisto re?evanje BMWja. Pa ne zaradi zahtevnosti posega ampak zaradi pripravljenosti pomagat. Ko je meni npr leta 2003 crknil popolnoma nov Stilo zaradi praznega akumulatorja, so mi rekli pripeljite avto na servis. 50 km stran. :( ok, tudi zgodba o menjalniku je katastrofa... ampak lej, modeli se menjajo kot gobe, individualnih trikov in cak se bo? te?ko nau?il za vsak avto posebej in potem je tukaj ?e motivacija. Normalno, da se mehaniku ni? ne da, ko za vsak servis pokasirajo za njegovo pla?o, on jih pa naredi vsaj kolk, 60 na mesec....

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

in kaj si hotel s tem povedat :ne vem:

Pokli?e? Mazdin MES in te pridejo iskat, gorivo prpelejo, gumo zamenjajo... ?e dobr, da sem ga rabil v petih letih od kar mam Mazdo samo 1x pa ?e to je bila deloma moja krivda, ker sem se na BC preve? zana?al in je zmanjkalo goriva.

Kaj sem hotel povedat... sem upal da je o?itno. Povedat sem hotel, da se mi zdi to odnos servisa na nivoju, ?eprav ne gre za avto za 60 jurjev. Ne pa da avto prpele? na servis za 300?, kar je skor pla?a mehanika, domov gre? pe?, to pa zato ker avta nisi kupil tam in niso zaslu?il 2 al 3 k? kolkr majo provizije na novih.... Ko omeni? kako napako na avtu, pa ?e se le da te najprej odpikajo, ali vsaj posku?ajo odpikat. In to se mi nekako ne zdi primerljivo s crknjenim akumulatorjem 530D. Edin ?e se motim, pa je.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?louk se resno vpra?a zakaj met Mazdo.... Zadnji? je ?efu crknil 530D. en klic in mehanik naju je ?akal z boosterjem pred vrati servisa. Avto je z boosterjem v?gal in odpeljal na servis na temeljit pregled (in menjavo akumulatorja).

Tisti ki bo rekel, ja itak, ?e je pa 530D naj povem, da je letnik 2003 in vreden manj od ve?ine na?ih ?estk.....

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mater ste usi brihtni, ko pa speska polovico avta, je pa jok in stok ko je treba k li?arju. Meni so tud absurdno grde, a kaj naj, avto ima 47 000 in ?e konkretno opeskan spodnji rob zadnjega odbija?a. ?e ne bi stale 50? bi jih ?e kupu.

Kon?no pa ?vimo na ?e?kem, ker po razviti evropi se ceste ?kropijo, samo pri nas u koko?ki ?e vedno ?oder na?igajo idioti....

Lahko pa kdo od veleumov predlaga alternativo... Je to obisk li?arja po vsaki zimi al kaj bolj konstruktivnega?

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To pa je camp prikolica
Napisano

Nebi ga mel, ker je Ford

kot da je Mazda ?ist neki druzga.... iste ma?ine, verjetno isto podvozje, zgoraj pa druga preobleka.....

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

ponavadi so razli?ni konusi kjer nalega matica na feltno... Ne vem pa kako je tukaj ker imam prvi? avto z maticami. Kakorkol, ?e je kriza bom za naslednjo zimo pa? tiste matice kupil. Originalne, kromane ki sem jih dobil na avtu so trenutno gor in ?pilajo.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

in kolk je potem narobe ?e ima? letne torej ta lepe matice na jeklenih felgah? je razlika v konusih al kaj? Letos ne bom delal panike, ampak za drugo leto bi potem morda kupil matice za pozimi... ?eprav ne vem kolk je smiselno 50 eur dajat ....

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

Ko smo ravno pri vijakih.... M6 ima le matice. Je res da so enake za originalne alu ali jeklene felge? To informacijo so mi namrec prodali na servisu in se veselo vozim z njimi na jeklenkah trenutno...

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CHIP TUNING - M6 CD 2.0
Napisano

Sem bil tam, modul je 550?, pa ?e kak?ne 2-3 ure vgradnje. O?itno bom ?el na softversko nadgradnjo, samo ?e ne vem kam. Kaj priporo?ate najbolj:

avtoelektronika

rsr motosport

senica sport

Klical sem RSR, pa pravijo da Mazd ne ?ipajo zaradi elektronike. ?udno.

Ni ?udno. RSR je specializiran za Boscheve in Siemensove sisteme vbrizga in Engine Managementa. Mazda naj bi imela neke svoje. Zato se z njimi ne ukvarjajo in ?ivijo zelo dobro na ra?un VW grupe.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.