olje je bilo pri meni 5w, sam kaj se je prej dogajalo pa ne vem, avto je ?e pil olje, ko je pri?el k meni..
zdj zaenkrat bom probal z aditivom, kolker dolgo pa? bo, pol pa klde pa generalka pa je to to..?e ?e..
od strausa motor je dober ga kupis prestavis vse iz tvojiga na njegoviga in je pa se eniga dobis zraven pa verjemi da nebo drago in se nekaj ta modra je bila tudi v moji lasti kake stiri mesece in ni pila olja kaj so pa pol delali z njo pa bog ve vsak misli da lahko kar uzges in gasa da cuje zvok sestaka namesto da bi avto lepo ogreli
jaz grem v kratkem po tega na levi strani tako bo pol na avtu vse homologirano samo da mazdica pride nazaj iz lepotniga salona kjer zdaj kitamo spojlere na novo,pa licarija bo po celem avtu na novo razen strehe in in roba strehe nad vrati,ker avto je kar v slabem stanju ampak ko bo spet na cesti komaj cakam zoom,zoom audi pa bo kar v garazi parkiran
bok,temni se lahko po 1.1.2008 samo zadnja stekla ne vec potniskiga in sopotniskiga,trak pa je lahko bilo kere barve spredaj je pa zakonsko doloceno max 12 cm se mi zdi(ne me drzat za besedo) in ta trak ne rabi homologacije,v mariborskem koncu je najboljsi lesnik(foliatec),pa tudi lumark ni slab meni je vse naredo vedno v redu eni ga pa sinfajo za ljubljanski konec pa ti bodo drugi povedali
bom kar tukaj vprasal ce mi priporocate cipanje traktorja al ne mam zdaj audia a3 sportbacka 105ks sem klical rsr v ljublano me pride 450 eur in bo mel 140ks sedaj pa iti ali ne iti to je zdaj vprasanje :ne vem:
prvo si to zmontiri pas se malo vozi da ti nebo pol zal ce bos trsal amortizerje prej in ti nebo odgovarjalo v mb ti rudolf drgace strsa od 18 eur naprej je cena odvisno kolko je batnica ze kaj naceta
glej ?e i??e? dobre amortizerje za soliden denar so ti kayaba amortizerji najbolj?a izbira kar se pa feder ti?e pa vam povem da so apexovi zelo dobri trdni kot se spodobi kar za h&r ne morem re?t videl na lastne o?i ni vse v ceni so v?asih slab?e znamke bolj?e in ceneje kot pa neke znane znamke ki so absolutno dra?je in se potem po?uti? v avtu kot tale
Jp jp, a sedaj se lahko temnijo in homologirajo use use ?ipe?!
ne se ne dajo ti pa jih zatemnijo na lastno odgovornost vpisejo pa ti samo zadnje prve pa pod opombo pol pa odvisno kake srece si pri policajih ce skuzi al ne pa tehnicniga ne naredis ce nimas vez
ob strani pri kolotekah se kar v redu po liniji pa se spase v nulo in potegne z silikonom za sipe tanko crto skoraj nevidno in od spodaj s spodnje strani kjer nihce ne vidi malo bolj na debelo in zivi bog ga dol ne vtrga brez da ga zlamle
Mene pa zanima kaj to?no pomeni ET???? Nikjer ni napisano ali so to milimetri, in?i,.. oddaljenosti od pesta!
Imam namre? problem pri Mazdi 6! Sedaj imam ET 38 (205/55/16) pa mi gume gledajo ven iz blatnikov. Prodajalec bo vzel feltne nazaj, mene pa zanima ?e bom vzel ET 40 ali bo to sploh kaj razlike?? Kaj priporo?ate?????? :ne vem:
ET je oznaka za odmik felne od pesta vecji et je bolj je kolo pomaknjeno v notranjost blatnikov manjsi je bolj gleda ven,vsaka trgovina ki prodaja alu platisca ima za vsak model avta podatke koliko col ima predpisano in pravi et ce menjamo za vecje cole kolesa na avtu,ce pa damo ze gor platisca ki sploh niso predvidena pa malo pac kombiniras kaj je najboljse samo je pol ze tezko da homologacijo naredis
apexi so se mi na puntotu dobro obnasali na mazdi ba pa sem mel h&r in so bile odlicne nasplosno je znano da so apexi malo mehkejsi lahko da bos zadovoljen z njimi lahko pa da ne odvisno kaj pricakujes
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani