jst sm tud spredi gor na "lastno odgovornost" nalimu, pa je zakon ...again ...ne ?ge ve? u fris sonce
ti povem, da mu avto kr tm sred delavnce pustim, ?e se mi pr tehni?nem vpikne u spreno ?ajbo ... ka se bojo duval neki, zajci ?e bo treba, grem k dohterci sfehat zdravstven potrdil
a pol mi bo naredi homologacijski test tud na son?nih ?peglih al ka
ciser pa, sprednje ?ipe do kraja dol, pa nima kej praskat
To pa bi rad vidu, ?e nima? kerga poznanega na tehni?nih ti bojo skor 100% kompliciral pa bo? lahko zelo zelo sre?en, ?e bo? naredu tehni?nega.
Potem pa moja napaka, sory, sam mi kolega tko napisu, da nisem najbol znal prebrat, pa sre? sem ga vpra?u kje je to, ker druga?e bi mislu, da nekje ....
No, ker ste eni omenjal sploh tisiti, ki imate letnike pred spremebo zakona, semse mal pozanimal pa sicer res ne vem, ?e bi ?e vedno ?lo skoz na na?in kot je ?lo kake 3 mesce po tistem, ko je zakon za?el veljat, mi je pa kolega rekal, da ?e ma ker namen naj se pozanima na Lumark - Brum?nik pri MB 041/662-292. Za avtomobile pa uveljavitvi zakona pa definitvno ni ?ans, za prej pa se obrnite na njih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani