Skoči na vsebino
temnenje stekel
Napisano

Ma? avto ki ne rabi ?e it na tehni?nega. :D

In ko ta ?as mine? Upa?, da bodo spremenili zakon, malo morgen, ne tega pri?akovat od katere koli vlade,razen ?e mogo?e kdo od vas prevzame vlado. :hohoho::hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

Ga bom kr na licu mesta seznanu, da ?e misli komplicirat, ne bo n? dosegu, ker bo avto na cesti s folijami, pa al prek njega al pa mim njega :hudicek:

mamo mi tud druge "poti" B)

O?itn se misli? pol bre tehni?nega vozit, ne vem ?e te ne bo to mal drago stalo :hohoho::hohoho::harhar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

jst sm tud spredi gor na "lastno odgovornost" nalimu, pa je zakon ...again ...ne ?ge ve? u fris sonce B)

ti povem, da mu avto kr tm sred delavnce pustim, ?e se mi pr tehni?nem vpikne u spreno ?ajbo ... ka se bojo duval neki, zajci :ph34r: ?e bo treba, grem k dohterci sfehat zdravstven potrdil

a pol mi bo naredi homologacijski test tud na son?nih ?peglih al ka :hudicek:

ciser pa, sprednje ?ipe do kraja dol, pa nima kej praskat :harhar:

To pa bi rad vidu, ?e nima? kerga poznanega na tehni?nih ti bojo skor 100% kompliciral pa bo? lahko zelo zelo sre?en, ?e bo? naredu tehni?nega.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

:P kraju se rece Brun?vik

Potem pa moja napaka, sory, sam mi kolega tko napisu, da nisem najbol znal prebrat, pa sre? sem ga vpra?u kje je to, ker druga?e bi mislu, da nekje ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

No, ker ste eni omenjal sploh tisiti, ki imate letnike pred spremebo zakona, semse mal pozanimal pa sicer res ne vem, ?e bi ?e vedno ?lo skoz na na?in kot je ?lo kake 3 mesce po tistem, ko je zakon za?el veljat, mi je pa kolega rekal, da ?e ma ker namen naj se pozanima na Lumark - Brum?nik pri MB 041/662-292. Za avtomobile pa uveljavitvi zakona pa definitvno ni ?ans, za prej pa se obrnite na njih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.