Skoči na vsebino
Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Phja, zdej ne vem kok si ti na?ih mazd vidu, da iz prve roke ve? kok so gnile :whatever:

Si pa res teli?ek, da tkole sodi?! :rispekt:

Govora je pa? o OBLIKI, tko da ?e je avto prakti?en, pa? dobr zate, grdoba je ?e vedno, sicer sem se pa vozu z njim, notr ni tok ?voh, vo?nja je solidna, oblika pa? ne in to je dejstvo; Multipla je Quasimodo med avtomobili!!! :rozico:

Kaj je ?e F.I.A.T.?

Aja

Fabrika Izrabljenih Avtomobilov Torino oz.

Fix It Again Tomorrow :ne vem: :osramezljiv

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Jan, to je ?ist prehuda cena, ne se hecat! <_< :ne vem:

Z Apex bo? pa zadovoln, men se GTjka v dveh letih ni posedla niti mau, kako posedanje! <_<

Je pa ?e drug problem, dokler nima? ceste okol tvojga gradu u?timane, se bo? samo po glavi touku, zkva si stroja spustu, ker bo? skoz nasedov, madona 40 mm, ni mal v tem primeru! :whatever:

?e se bo? pa usen odlo?u, se loh mal pozanimam za zlo ugodne cene! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f BG ralzli?ice
Napisano

Sa?o, mogo?e ga je tale Audi mal okol prnesu majstra, vendar usen se mi zdi ?udno! Sicer pa ko debatiram s kolegi iz Srbskega foruma, jih ima kar nekaj montiran plin v BGjkah in so bili z njegovimi uslugami zadovoljni, pa noben ne jamra! :jupiii::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f BG ralzli?ice
Napisano

Ja plin je zelo ugodna varianta, vem pa da ve?ina plinfahrerjev hodi zadevo montirat v Novi Sad, kjer se nahaja priznani monter g. Dora, cene se gibljejo pa pod 500 EUR, za tak?ne vrste strojev! Najugodnej?a pa naj bi bila monta?a ?e ima? seveda fergazer! :danzoman:

Kolk bi pri?paru, pa je seveda zelo odvisno od tega kolk se fijaka? okrog, cena plina je prot bencinu sme?no nizka, lahko sicer ra?una?, da ?e ti tro?i benza 8, ti zna potem plina npr. (od oka) 9, je pa cena tolko ni?ja, da :jupiii:

Skratka, ?e se kolkor tolko vozi?, se spla?a! B)

Jaz dam v naslednji avto zagotovo plin noter, pa ga potem tudi mislim kakih 2 ali 3 leta vozit, je pa kokr sem sli?u tut varianta da se potem instalacijo prenese v drugo vozilo, ?e ima podoben tip motorja! :vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f BG ralzli?ice
Napisano

To?no tako, kot si sam sklepal! :bravo:

Letniki 89 in 90 so v glavnem ?e na "fergazarje", potem novej?i pa majo "ajn?pric" <_<:D

?e se ne motim imajo tastarej?e 64 KW - 87 KM, novej?a izvedba pa 62 KW - 84 KM! Poraba naj bi bila pri injection nekoliko manj?a! Sam se vozim s tem injection avtom, pa je zadeva precej var?na, nekje cca. 7 l, lahko tudi okrog 6,5, je pa avto izredno vzdr?ljiv in pa precej delov je na voljo, tako da je vzdr?evanje zanemarljivo poceni! :ljubezen::ouje:

Lahko si malo pogleda? v rubriki predstavitev ?lanov, kjer imam mojega ?rnega volka tudi predstavljenega! B)

Sicer pa, obilo sre?e pri nakupu, edino bodi pozoren na rjo - rjavi predvsem na zadnjih blatnikih, pragovi so skoraj vedno rjavi ali popolnoma pregniti, zadnji most (okrog zadnjih kolotekov) zna biti kriti?en glede rje, za motor pa praviloma ne rabi? preve? skrbet, je pa lepo ?e je I izvedba! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Mali, ne vem pa kva ma? na ?altkeblu, neki gor, neki kot majo tenisa?i na zapestju! <_<:D

Glede stajlinga, pa bova ?la res enkat do majstra Edota, pa ti bo Suzanco orng polep?u pa bo! :ouje::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Men tut ni v?e? rde?a pri zelenem vozu, upam pa, da bo? prpravlen kej odkartat denarcev, to ko sva se menla, pa da bo pol Suzi res ma?ka! :danzoman::bravo::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barvanje odsevnika
Napisano

Bilder - 2. al pa mogo?e 3. opcija, prva mi nekak ne gre, pr 2. mi je sploh u?e?, ?e ti znese zadet kot, kakor se potem ?migavc oz. lu? izte?e v blatnik, sa prav da je kot ob blendi in kot ob blatniku isti! :bravo:

?egi - to folijo se nalima samo povrh, dela ma? dobro minuto mogo?e, ti pa to usak nardi ko ?ipe temni, ker va?no je da ni mehur?kov spodi, tist je res grdo za vidt, se pa spla?a, no usaj men je u?e?! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barvanje odsevnika
Napisano

Jan - jz sm pa ful u dilemi al mi je v?e? al ne, ker po eni strani pa?e, po drugi pa nardi zadnje lu?i ful oglate, pred tem pa so bile nekak?na zaokro?ena celota s tisto sredinsko blendo! :ne vem:

Men bi biu tvoj "vouk" ful lep?i ?e bi meu rde?e smerokaze zadej (prosojno folijo ?ez pa je to to)! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Mali, predlagam, da se enkrat usedeta za mizo s Torstormom in predebatirata, sej prav? da si dostkat u MS. :bravo:

Ker lih to je fora, da ima on v to?no tvoji (novej?i) generaciji ta GT motor, tko da zelo dobro ve kako in pa kaj, zna bit da bi ti tut pomagu montirat, al pa te naslovil k unmu, ki je to njemu delal, tko da ne se tok hitro vdat! :whatever::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Najprej naj ti "zajeban" Gorenjc pove, kako in kaj, ?e ne drugo bo verjetno znal kej improvizirat in kak?n pametn predlog vn prvleku! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

To bo od tkt naprej flying Suzzy! :vesel::cheers:

Pa ?e za 1.5 motor se ti ziher kdo na forumu najde, da ga vzame, mogo?e ma celo Dando Cleopatra kak?nega kandidata, al pa ga ?e najde! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Za 323 GTR turbo, ki ma serijskih 185 KM, baje ?e z minimalno bolj odprto turbinco, potegne? ven cca. 230 KM, kar pa za tisto cca. tono te?ko gajbico mora kr potegnt! :ouje::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirni senzorji
Napisano

ups... pol pa z mojo nikar teme o avtih ne odprita, ker je namre? zaljubljena v Getza in jaz tud za to navijam, da se vsaj tistega smrtno nevarnega skreta od Renaulta znebi.

To?no to Boss, avto ko avto, mojmu atu npr. voz ne pomen lih nekega luksuznega artikla, tko da je po enmu letu ve? kt zadovoln z avtom! :danzoman::bravo:

Teta Alisa, pa se je mogo?e z zlato ?lico rodila, pa pol mal zvi?ka gleda na ta korejski "vozi?ek", no upam d ji ni ?ist krona z glave padla tekom omenjenih 50 km! :whatever:<_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirni senzorji
Napisano

Glede telih senzorjev mam jz mav me?ane ob?utke, npr. glih fotr jih ma u Getzu, pa je reku d ga stvar tok ?ivcira, d jih bo usak cajt odklopu! :P

Tko da kdor je kokr tok majstr oz. pozna svoje vozilo jih vrjetn niti ne rab! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.