Verjetno mas na nek nacin res prav.Ampak glej - sam sem mel Hondo, staro 15 let, ki ni stala veliko, ampak sem si jo pa kupil sam, s takrat tezko prisluzenim denarjem, in mi niti enkrat ni padlo na pamet, da bi jo nabijal v blokado, ker mi je prevec pomenila.In ja, vem kako je na VTEC showih, Honda piknikih,...sem tudi ze jst to zgodbo o VTECu pri blokadi na mestu slisal.Pa kaj ces, na BMW srecanjih tudi rad kdo burnoute dela...na Brncicevi redno opazujem Cliota ki ma sportni filter in ga nabija nonstop.Vozniki so idioti, avti samo nastradajo.In tisti ki nabijajo Honde v blokade, za moje pojme niso Hondasi, saj to ni ljubezen do dolocene znamke, ampak retardiranost.
Mogoce sem prevec ostro napisal prvi post, ker imas 100% na nek nacin prav.Pa veseli me, da ves, da obstajamo tut Hondasi (zdej samo se po srcu ), ki tega nismo nikoli poceli, ampak smo uzivali v lahkem avtu, stevcu do 9000 pred sabo, cheap armaturko in zanic plehom, in res lepim zvokom. Mi je pa miata ravno tako zabavna kot civic, manjkajo ji nekatere stvari sicer, ampak jih nadomesti z drugimi hehe.
LP in hvalabogu za normalne ljudi s katerimi se da vse na normalnem nivoju zmenit!
Please, ne mi blokade omenjat, ker to je domena Honda?ev, ko na mestu nabijajo VTEC-e in so vsi sre?ni sam, da sli?ijo dddddd ddddddd ddddddd
Blokada ni domena Hondasev, ampak voznikov, ki jim nekaj manjka v glavi in radi unicujejo svoj avto.Prosm mal bl pravilno izbiraj besede...ko sem si sam lastil Hondo ni na mestu niti enkrat pela blokada, mam tut prijatle s Hondami, in ravno tako nihce ne pocne tega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi jaz bi temnil sipe...kdo vse je zainteresiran za group temnenje sip pri Lesniku?Najvec pohval namrec slisim od njega...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani