Skoči na vsebino
Temnenje stekel
Napisano

Jaz tudi sem mnenja da ne upa?....

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Ha ha mala ...pejd parkirat nekam na javni prostor lepo se zadaj vsedi in se sleci. Ce te noben ne bo gledal je dovolj temno ha ha. V nasprotnem ve? kaj nardit. ?isto ok.zgleda avto.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

No ja pustimo sre?ne izjeme...lahko pa povem da sem pri prej?ni m6 tudi sam dal temnit na min.stranske sprednje....zadnje so bile max. Pa se v 2h letih noben ni vtaknil v to....seveda ni bilo homologacije za spredaj.....lahko pa bi me po j...... je pa res da ulza tak podvig reskira? sam....kazen ni mala.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Ha ha ivar zakonsko ne smes meti sprednih stranskih zatemnjenih....seveda mas pa lahko dokler se ne vtaknejo. Drugace pa zgleda ql. Itaq ce ne zarad ?ip pa zarad same mps

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

No super! Pa tudi Grega vem da je dobro  nalimal folijo :) Dr.Glass  

Kje se izvaja pranje  ?e jaz pripeljem mojo :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Kako si predstavljam- ?ipa se lepo pogreje s fenom in folijo odlima? .......o?isti  s ?istilom da se odstrani lepilo ?e kaj ostane  od stare folije  in postopek se ponovi s temnej?o folijo. :)

Se pa strinjam da treba prej preverit kako zgleda  in koliko zatemnit. Ponavadi kos folije ?ez ?ipo  se postavi da se la?je odlo?i?. Tako  da v tem primeru bi pa? fural tako kot je  ?e je vsaj pribli?no ustreza ?eljam :) 

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Jaz pa mislim da tale tvoja  ?estka izgleda prav OK

post-363-0-41713500-1536823652_thumb.jpg

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

sem opazil da nisi dala spredaj  tistega sen?nega traku-to je dobro met :)  Druga?e pa se poskusi zmenit ?e ti lahko za min.ceno popravi  in zatemni na max. Vedi pa , da z max je vo?nja pono?i kar malo mote?e sploh pri parkiranju (park senzorji priporo?ljivi) Drga? pa pri karavanu izpade malo druga?e  in sam bom dal na max temnit v kombinaciji s ?rno folijo po strehi  ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Mala -?e si ti dala temnit zadnje ?ipe in si rekla na max dovoljeno potem je to temnenje za 95% ?e se ne motim- in se not ne vidi ni?. ?e sta bila tako dogovorjena potem je to za reklamacijo haha

kaj ti pi?e v papirjih ka?na temnitev     za 5%  ali na 5% prepusnosti svetlobe?

Sam sem imel na mazdi 5  zatemnjene zadnje  na max pa nisi ni? videl notri :), prav tako na prej?ni mazdi 6 in tako bo tudi na zdaj?ni :P (poglej  v gara?o pod moja vozila )

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

hehe sedaj pa se bolj intimno vozi? naokoli  :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kompresor za barvanje
Napisano

Najprej preveri nivo olja, preveri da so odduski ok, ne sme bit neprodusno zaprto vseskupaj. Mora motor dihat zrak mora ven( ponavadi kak oddusek ali cep)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranje LED luci
Napisano

govorim na pamet ampak  v 75% gre za w5w ?arnico  Ponavadi stropne  spredaj so tudi w5w medtem ko zadaj   in prtlja?ni prostor  omenjene cevne ?arnice

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kompresor za barvanje
Napisano

Kar se ti?e  filtra in lovilca kondenza ......nabavi? v merkurju  (to je tista ?al?ka)   da? vmes pred cev in je ok. ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kompresor za barvanje
Napisano

Na kratko.....................dovolj zmogljiv-pa ?e relativno malo  zavzame prostora.  Morda malenkost bolj?o pi?tolo nabavi?.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cip tuning v narekovajih
Napisano

Ok hvala vsem za odgovore tko da je uradno iz moje strani je ta teorija opuscena :)

Mah ni ti treba opustiti nekaj pa? mora? naredit hehe da se nekaj dela na avtu. Zamenjaj zra?ni filter s konusnim pa dovod hladnega zraka spelji kot treba (glej po netu) da bo? malo  na zvoku  dobil in bo? takoj imel bolj?i feeling za  furat :) pa veselje seveda, pa morda kak resonan?ni lonec  odstrani? pa bo  malo glasnej?i ;)

Potem pa vedno manj natankej pa bo avto la?ji, pa ka?ne la?ja plati??a pa se bo malo la?je vrtelo vseskupaj ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cip tuning v narekovajih
Napisano

Helow mazdasi

Jst sm prsu do ene teorije zdej al je dobra al ne ne vem se man pa kako bi se obneslo v praksi in sicer

Mazda 6 1.8 16v je splosno znano da je motor len in js mislim da ni motor sam po sebi "kriv" da je tako ampak da bi mogoce bla mapa kriva da je "slabo" napisana je ze kdo ki je mogoce probal ta motor cipat ker ce ne bom jaz tisti prvi poskusni zajcek ker kolega to rihta tko da vas sprasujem kaj vi menite o tem?

Hvala za razumevanje :-)

Sam sem pred leti razmi?ljal podobno  (da bi mapiral  mazdo 3 gta 2.0) pa smo pri?li po vseh mogo?ih  zadevah celo  komunikacija je potekala  s finsko. na koncu je bil zaklju?ek  prve? denarja za  premajhen  u?inek. pa ?e preden bi mapiral bi moral najprej  narediti nekaj predelav  da bi to nekako speljalo.

Sam sem pristal potem pri temu da sem  zamenjal komplet izpu?ni sistem  s kolektorjem vred,pa komplet intake zamenjal in na koncu se je iz serijskih 150HP poznalo dobrih 15 HP   ?e bi potem na to mapiral bi pridobil pa ?e dodatnih 20HP in  nekaj navora. 

Ampak najceneje za najve?ji u?inek je ta menjava!

kar po?ne? naprej je  800?+  brez monta?e in predelave.

Da zamenja?  od cosforda  sesalni kolektor  pride rabljen 1200?  pa ?e predelati treba loputo za gas  samo potem pri temu je razlika velika;)

Na koncu bo? ugotovil da bo? prodal  6-ko in za  malo dra?je kupil MPS in bo? v ?tartu mel 260hp  kar jih bo? iz svojega avta  te?ko dobil hehe

Predelave za mo? motorja so drage:(   

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Lahko pa enostavno v svoj gsm vtaknes slusalke in akcija.

Uporabnik Lepi ti bo pa povedal kaj se prav met musko v mazdi.....montiral pri ?gajnarju v btc zraven mazde denarja je bilo za cca 1000 lahko da se motim samo ko je zadevo zalavfal ti je postalo jasno zakaj toliko ?

Druga?e pa kot samsistem Bosse je dober le v mazdo so dali prepoceni serijo.:-P za poslusat pa je.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

skratka preve? dela za malo razlike :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Paglej :)

1. ?e ti je pogoj da ima?  usb ali SD  na original radio potem je najbolj?a opcija  in nekako cenej?a  -nakup xcar link ali temu izdelku podobnega  (cena od 50-dalje) 

(https://www.google.si/search?q=hi+to+low+rca+converter&espv=2&biw=1680&bih=883&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB0QsARqFQoTCPblu8q8kccCFcnvFAodck8EJA#tbm=isch&q=x+car+link&imgrc=e-qSHgbWQWavRM%3A)

2. ?e ?eli? imeti  woofer  in pri tem obdr?i?  original radio dokupi? za cca 20?  pretvornik ki ga ve?e? na obstoje?e ?ice in potem dobi? izhod za oja?evalec na katerega potem priklopi? bass

(https://www.google.si/search?q=hi+to+low+rca+converter&espv=2&biw=1680&bih=883&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB0QsARqFQoTCPblu8q8kccCFcnvFAodck8EJA#imgrc=wMr22NSYt_FUeM%3A)

3. najdra?ja opcija nakup  sredinske konzole in potem v to konzolo  radio 2DIN s tuch screenom (ogne? se nakupu  vmesnika za bass, in vmesnika za usb)

je fancy ampak cenovno 300?+

Odlo?i se pa potem sama ;)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barvanje 18col
Napisano

koristita koli?inski popust :P k bosta skupej dala :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnje Lu?i
Napisano

Kakor sem gledal kabli so, konektorjev pa ni(ali pa jih samo jaz nenajdem?)

Maglenke morajo v vsakem primeru bit, sem pa iskal LEDice v obliko zadnjih odsevnikov pa zgleda za ta blatnik ne obstajajo(2005 letnik). Vrjetno bom predelal kar 3. zavorno lu?. Bi glede tega na tehni?nem znali kaj komplicirat?

Glede svetlosti pa je meglenka zadaj kot da bi skos z nogo ti?al na bremzo?

Ti kar predelaj tretjo zavorno lu? v meglenko ?e ?eli? izpasti kot najve?ji debil ki ti??i bremzo v megli,pa ?e pove?al bo? verjetnost da se ti kdo zabije v rit ker danes po ve?ina ljudi najbolj opazi tretjo zavorno lu? ki je pa? vi?je montirana. Moje mnenje prej bodi brez zadnje meglenke kot pa brez dodatne stop lu?ke. odlo?itev je pa tvoja

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnje Lu?i
Napisano

vse bi ?lo lepo skozi ,sem prepri?an da niti nebi pogruntal da sploh nima? meglenke ;) zato nebi kompliciral s kak?no homologacijo

Da pa bi jo zmontiral namesto 3-je stop lu?i je pa bedarija na kvadrat.

sam bi raje predelal zadnje rde?e odsevnike v meglenke -?e ?e bi moral.........kolikokrat pa pr?ge? meglenke ok kolikokrat je upravi?eno da jih uporabi??

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.