Skoči na vsebino
osvetlitev tipk
Napisano

ja ma je cela kabina osvetljena u zleleno!! vsee tipke svetjo zelenu!!! meni gre ta barva n kurac!! ?e ?e filtra nbom mejnu bom saj barvo osvetlitve mejnu!!! plavo bom dau ker je moja mazda bejla in pa?e!! pa ?e lejpa je plava barva!!! in ki kupm teve ?arnice??? vej? za ka?no trgovino?? samu tu morm ceu ?tevec vzet ven??? pa? d lahko menjam kondom?ke??? al kaj??

lepota slovenskega nare?ja ...bravo

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning za mazdo cx7
Napisano

HALO FANTKI HVALA ZA ODGOVOR,V SLO SE ?E NOBEN NI POGLJABLJAV V CHIPANJE CX7, TAKO DA SEM GA PELJAV V AVSTRIJO . KAR SE PA TI?E MEHANSKIH DELOV IZPUHA ,INTERKULERJA,VE?JA SESALNA CEV IN FILTER SEM NARO?IL IZ USA ,IN S TO PREDELAVO IN OPTIMIZACIJO RA?UNALNIKA NA VALIH(ODSTRANITEV VSEH BLOKAD),IMA SEDAJ MOJ CX7 363HP KON?NA HITROST ZMERJENA PO NAVIGACIJI 269KMH POSPE?EK OD 0-100 SLABIH 6 SEKUND HA TRGA GATE :D SEVEDA SEM PREUREDIL TUDI ZAVORE IN PODVOZJE +OJA?ITVE KAROSARIJE,?PORTNA SKLOPKA CENA TE REKREACJE HM KR VISOKA 4900EUR -PREKO VEZ IN POZNANSTEV. NO SEDEJ PA MAL RASPRAVLJEJTE PA MAL SE KREGAJTE , NEKATERI OD ZAVISTI .

PS.TALE MOJ CX7 LJUBI OVINKE HA

bravo rex99 se da zadevo kdaj videti, ker to je ultimativna ma?ina to priznavajo celo RENAULT vozniki. :jupiii:

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning za mazdo cx7
Napisano

No kakor ho?e?, ampak tale tema je totalno idiotska ?e od samega za?etka naprej, potem ko pa sem se v njo vklju?il ?e sam s svojimi "provokacijami" pa je sploh zgubila pomen, ker ste vsi planili kot podivjani psi in za?eli pljuvati ?ez alfe in podobne fore....Kje je bilo sploh govora o alfah?

U glavnem vidim da vam je prav v?e? da malo provociram, ker se po tem zdru?ite in v en rog tulite kako so mazdice odli?ni, kaj odli?ni najbolj?i avtomobili, na drugi strani pa alfe najve?ji skret kar jih je gdaj videlo ?love?tvo...

PS: Kak?nemu od vas ne bi ?kodil kak?en oddih v http://www.terme-banovci.si/home.php bi se mogo?e malo pomiril, ampak na koncu bom itak sam zadev vikend paket, glede na to kak?ni "pametnjakovi?i" ste.

bosti, yavare...marko...???? :ne vem: ?akate na kaj???

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

premacy 1.8
Napisano

pozdravljeni

mene pa zanima ?e gdo ve kje se v premaciyu skriva tistih 15 konjev ki se pojavljajo med modeloma 1.8- 101 KM in 1.8 -115 KM

kaj je treba narediti da"sprosti?"tistih skritih 15 konjev

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.