Skoči na vsebino
323F BA Body kit + styling
Napisano

Veliko si pa lahko tut pomaga? z raznimi improvizacijami; jaz imam npr. na zimskem odbija?u podalj?ek od megan kupeja, ki mi ga je dav kolega, pa zgleda dost bolj? kot pa serijsko! <_<

Za nekoga s foruma sem sli?al, da je imel na 323 C podalj?ek od Espacea in je baje noro zgledal, pa ?e fora je da tak?en kos dobi? prakti?no al pa ?isto zastonj! :jupiii:

ocitno sta mazda in renault z roko v roki, kar se podaljskov tice :D:D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pokanje iz avspuha/katalizatorja
Napisano

bil pr majstru za avspuhe, je bla luknca, zdej je zasvasana, sam se zmer poka...prav, da je prevec bencina, pa pol neki izgoreva in da zato poka...

reku je celo, da je tko enmu razgnal cel lonc :angry:

Marko_mx-3: mamo pa res srecanje, sam ne vem, ce se bomo na trojane fural. zaenkrat smo zmenjeni na parkiriscu pr mcdonaldsu v domzalah. lahko prides pogledat, slikc pa zmeri veliko naredimo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pokanje iz avspuha/katalizatorja
Napisano

ma ne, k ugasnem avto, se tko slis, kda se toaster ohlaja :ne vem: drgac ti ne znam povedat...

ne gre pa za pokanje iz avspuha, ampak iz katalizatorja...vsake 5 sec enkrat tc...........tc.............tc.......... B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homogomogolacija
Napisano

Men se pa zdi, da se vam spla?a ?im ve? stvari naenkat homologirat, ker je itak treba pla?at na LPPju tistih 14.400 Sit, pol pa ma? loh celga vraga predelanga! Loh pa ma? to ceno samo za ?ipe al pa ne vem .. prage al kej tretga! :D

No sej pol ko sm dubu papirje za (med drugim tud) sprednji odbija?, je pa itak ?ez 2 dni ?el nazaj gor navadni (za zimske radosti :)))

Je pa dobr ker mam ?e homologiran zadnji spojler, ki pa ga ?e ni (zaenkat je samo nek originalen otro?ki primerek spojlerja!) :hohoho:

cene so prblizn take:

1 stvar za homologirat 4700

2 stvari cca 8

3 in vec 14400

vsaj tko je blo, k sem jst delu...to pa vem, k sem bil dostkrat na temu LPPju ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.