Veliko si pa lahko tut pomaga? z raznimi improvizacijami; jaz imam npr. na zimskem odbija?u podalj?ek od megan kupeja, ki mi ga je dav kolega, pa zgleda dost bolj? kot pa serijsko!
Za nekoga s foruma sem sli?al, da je imel na 323 C podalj?ek od Espacea in je baje noro zgledal, pa ?e fora je da tak?en kos dobi? prakti?no al pa ?isto zastonj!
ocitno sta mazda in renault z roko v roki, kar se podaljskov tice
bil pr majstru za avspuhe, je bla luknca, zdej je zasvasana, sam se zmer poka...prav, da je prevec bencina, pa pol neki izgoreva in da zato poka...
reku je celo, da je tko enmu razgnal cel lonc
Marko_mx-3: mamo pa res srecanje, sam ne vem, ce se bomo na trojane fural. zaenkrat smo zmenjeni na parkiriscu pr mcdonaldsu v domzalah. lahko prides pogledat, slikc pa zmeri veliko naredimo
in morem rect, da sem kar se zvoka tice noro zadovoljen. na zivce mi pa gre, ker ko ugasnem avto se par minut neki poka, k da bi se zadeva ohlajevala...
Men se pa zdi, da se vam spla?a ?im ve? stvari naenkat homologirat, ker je itak treba pla?at na LPPju tistih 14.400 Sit, pol pa ma? loh celga vraga predelanga! Loh pa ma? to ceno samo za ?ipe al pa ne vem .. prage al kej tretga!
No sej pol ko sm dubu papirje za (med drugim tud) sprednji odbija?, je pa itak ?ez 2 dni ?el nazaj gor navadni (za zimske radosti ))
Je pa dobr ker mam ?e homologiran zadnji spojler, ki pa ga ?e ni (zaenkat je samo nek originalen otro?ki primerek spojlerja!)
cene so prblizn take:
1 stvar za homologirat 4700
2 stvari cca 8
3 in vec 14400
vsaj tko je blo, k sem jst delu...to pa vem, k sem bil dostkrat na temu LPPju
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
17"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani