Telefoni podpirajo video out preko kablov to lahko priklopis na to zadevo, se pravi da sliko telefona peljes na napravo
Ja to varianto poznam samo kaj bom imel telefon v predalu, da bom gledal sliko na DVD-ju? Se mi ne dopade varianta. Bi moral biti kak?en android kot ga ima telefon samo brez monitorja.
Za povezat na ekran od original navigacije, mora imet RGB izhod in ne av out...oziroma moras najt pretvornik iz av v RGB. Je pa resolucija original ekrana tako slaba, da po moje je neuporaben...
Ja za original navigacijo mogo?e, samo jaz imam tisto katera je na sliki oz. W2-D796M 800*480 tako da..
Ali ima kdo idejo kako zdru?iti ti dve napravi, da ni potrebno imeti ?e telefona zraven. Najbolje bi bilo spremeniti diagnosti?ni kanal v AVI signal ampak kako, kak?na ideja :ne vem:
To ni ni? drugega kot, da je odklopil gretje "difuzorja" da se gor ne nabira kao "led", po teoriji ?e se to greje ni dobro ker je "topel zrak preredek" kao bolj gost zrak ( interkuler)
no?m reklame delat ampak priporo?am blik na zalo?ki u ljubljani, fantje majo supr odnos, tehni?no super podkovani, tko da znajo tut dobr svetvat kako pa kaj.
Jaz kot ?e veste sem zadevo pred kratkim kupil in zadevica dela res OK. Uspelo mi je nalo?iti gor iGO 8 kart pa bi rad Garminove. Vse ?e probal ali se komu sanja kako bi garminove karte gor nalo?il. Zadeva pa potrebuje exe file da zadeva laufa. Ta zadeva nima ID naprave. Se komu kaj svita?
Druga?e je tukaj re?itev zadeve glede TV DVB-T ker ima ta zadeva ?e en AV vhod prost.link
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja in so kar dobre stvarce samo se ne da povezati z OBD2. Za imeti androida v avtu je pa za razmislit, kaj pa vem, WiFi??
Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani