Skoči na vsebino
zadnji zvocniki pri mazdi 323 sedan
Napisano

Rad bi dal notert vecje zadne zvocnike . je pa en problem glede da je pod tisto zadnjo polico tanek pleh spodi, me zanime ce re to da useen zrezat pa nastimat tko da bi dou vecje zovcnike not???? Hvala!!! :D

Upam da bo tut moj gdaj tko zgledu!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

blow-off ventil
Napisano

joj skoda, sm pa mislu da bom tut jt delu psssssssssst. a pl je tist kar majo pr RSR, brezveze ce ni turbine pravte.

:(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pomoc
Napisano

mam uprasanje. ali lahko dam na mazdo sedan 195/50/15 gumo. pa kok more pisat na ffeltni veikost za to gumo?? pa je razmak 4x100? hvala :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

help me!
Napisano

ja zdle ne vem ga bom pa upra?u. ti mi sam povej od kirga avta je, kak materijal bi rad mel, pa ka vse bi rad mel oble?en (cel volan al sam obro?)

hahaha. sej se ni treba zdej norca delat :angry::angry:

od mazde 323, pa samo obroc ,da bi biu iz crnega usnja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

help me!
Napisano

aja hime jst mam kolega ko obla?i stvari v usnje pa to kr pocen in bi ti z veseljem pomagu. nardi pa zlo kvalitetn

kok bi prsu volan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim KAALmana!
Napisano

kok priblizno je pa meu obseg spodn deu vrece. pa a misls da bi une k jih lahk v stacuni dobis uredu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.