Skoči na vsebino

Men je delal ?gajnar pri katerem imamo kot klubski ?lani tudi popust,imam pa vse vrata+prtlja?nik oble?ene v dynamat izolacijo,ovalce v vseh vratih+kretnice,posrebrene kable,tweeterji so spredaj zmontirani tam kot pridejo original,zadaj so na robu sede?ov,supertweeterji v prednjih stebri?kih,predal na armaturi je bil predelan da se je equalizer lahko notr zmontiru zaradi tega da se je lahko celotni sistem priklopil na original radio,v prtlja?niku pa se nahajata dva tekmovalna oja?evalca od DLS-a eden poganja wooferja drug pa sorround,po naro?ilu narejena ?katla ki je posredini pregrajena na vsaki strani je woofer z 1kw RMS-a. Mogo?e sm ?e kei pozabu ^_^

PS: Monoblock oja?evalec+wooferji so naprodaj!

post-387-1365350955_thumb.jpg

post-387-1365350989_thumb.jpg

post-387-1365351029_thumb.jpg

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

fedri za ?estico
Napisano

Pozdravljeni,

sem ?e kar obrnil forum, videl kaj nekateri imate, potem pa poslal ?e podjetjem, ki dr?ijo V-maxx, Vogtland, H&R, Lowtec in imajo vsi samo vzmeti, ki spustijo 35mm. Ma mogo?e kdo stransko slikco avta, kjer je -35mm spu??eno, da vidim, ?e bo to sploh dosti?

Nastavljivega podvozja pa sploh nima nih?e pri nas, vse kar sem na?el je na ebayu pa ?e to ne kakih priznanih znamk..

Kje ste kupovali svoje vzmeti, ?e so ve? kot -35 mm ali pa gewinde, ?e imate gewinde?

Gre pa se za GY ?estico, letnik 03, 2.0 dizel (121KM)

lp

Moje so ble nabavljene na servisu so pa eibach -35mm kar je ve? je pomojm bedarija k mor? bit ?e pr teh pazljiv :rolleyes:

ewo fotko:

post-387-1303314327_thumb.jpg

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Spet neumnosti govori? :P:hohoho:

:hohoho::hohoho::hohoho:

:hohoho: sei si vidu kai ti je takrt naredu fiat tipo 1.8 16v na rudniku proti cliotu pa sploh nima? pogojev,sicer greva pa lohk probat sam da letne gume gor vr?m :danzoman:

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

:punk: CLIO RULES :punk:

Oh ja, kje so ti nedol?ni ?asi ko sem mislil, da bom z 1,1 ali 1,5 mlin?kom najhitrej?i. :hohoho: Pa da bi ga natunal pa tako naprej. fantje ?e rabite ve? konjev je dobro imeti ?e v ?tartu nekaj konkretnega. Prej ali slej vsak to dojame. Meni so lep ?as to govorili pa sem si mislil svoje ampak na koncu sem dojel, da ve?ja registracija ni ni? v primerjavi z vlo?ki ki jih je treba zmetati za toliko konjev. ;)

ohhhhh symon spet filozofira? :hohoho:

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

ali mazda prodaja xenon lu?i samo kot dodatno opremo?

katere avtomobili jih imajo ?e vgrajene ob nakupu?

vsi z mal bol opremo :P

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Apexi ?portni filter
Napisano

[/color] Jst sm meu v svoji mazdi 2 tud ?portn filtr od apex-a,kupu sm ga v a3m pol mi je pa kr od enkrat avto za?ev crkvt, mu je gasa zmankval pa ta druga lambda sonda je crkvala tko da sm ga mogu vn dt :angry::angry:

banner1ydl6.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.