Modro bi dal stran in jo zama?il, vzel papirnat filter ven in tam ko je Rde?a cev pove?al luknjo in napeljal novo cev do levega blatnika in tam postavil nov filter.
to bi bla kr dobra varijanta si ?e jst nism tega po?tudero kr jst sm ga mel kar na uni modri cevi
ja to sem ?e tudi razmi?ljal in tega se tudi najbol bojim
glih danes gre kolega po vse instrumente kr bo glih fotru meril kompresijo pa ga bom prosil ?e jo lahko ?e meni. pa vseeno hvala za nasvet.
za klimo imam pa tako smotan ob?utek da se ne obrne kompresor zaradi tega ker je prazna. lahko da ima kak?no varovalko notri da je ne skuri? ?e je prazna :ne vem:
za dele imam pa rahlo krizo ker mi finance tega ne dopu??ajo
ti bom pa povedal kak dan prej preden pridem :mi pijemoo:
problem z ro?enjem sem ?e re?il krivec vsega tega...? 11 let star mikrofilter
?e bi imel fotoaparat bi vam poslikal to grozo ko sem ga vzel ven je padlo 1kg
svinjarije po tepihu
mam pa ?e en nenormaln problem!! moj avto pa voda sta skregana do amena
na sre?anju se je vse za?el ko sem se spra?eval kaj se mi ma?ina tako greje
nato pride na? MAZDA-VETERAN yavarye in ugotovi da sem jst bumbar ?ist brez vode
jo nalijemo in je blo vredi!! drug dan ko sem se spravljal na kofe odprem pokrov?ek da bi nalil antifriz... vode nikjer jo spet nalijem in je blo vredi DO DANES!! danes se pa peljema s kolegom v cele
in sem ga za?udeno pogledal kaj meni ventilator laufa v ma?ini pogledama na cajger za temperaturo vode in glejga zlomka skoraj ?ez H je zlezel odprema pokrov?ek,vode dovolj problem pa je,da je ta voda dobesedno vrela v raztezni posodi sam ?e kavo sem nucal pa bi lahko imela tur?ki kafe ob cesti
in zdej kr mam jst tega povhn k.... bi mi prosim nekdo povedal kaj bi to bilo!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pol na?elno tega sploh ne bi smel imet
VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani