plastiko je najla?je pridobiti nazaj v prvotno stanje tako, da jo prebarva? z reliefno barvo, ki je namenjena prav barvanju po?kodovanih letvic ter odbija?ev, pa ?e relief plastike pusti po barvanju. Dobi se jo pa kar poceni. ?e te zanima kaj ve?, mi pa sporo?i
posteno povedano, nobena skrajnost ni priporocljiva. Ni pa nic narobe ce kdaj pa kdaj avto do blokade zapeljes, kar pa vozniki hond tako ali drugace ze vemo. Seveda je pa to neumno v kolikor je tvoj glavni cilj doseci blokado in ne kaj drugega. Sem pristas mnenja, da je avto potrebno izkoristiti (tudi glede moci), ne pa unicevati.
Aja, x-t-c.
1.Za iztrosenost avtomobilskega motorja zal ni najbolj primerna mera stevilo prevozenih km, ampak stevilo delovnih ciklov valja. In kot ti zdrava kmecka pamet pove, je stevilo delovnih ciklov valja povezano z obrati motorja (linearno). Po domace povedano: 100.000 km pri 2000/min obratih je podobno kot 40.000km pri 5000 obratih/min. Potemtakem prosim ne trosi neumnosti da je vseeno pod kaksnimi obrati avto vozis.
2.Tisti zgodbi o hondi, ki so jo 2 dni brez olja gonili, bi tezko verjel. Lezaji v motorju namrec potrebujejo mazanje in verjemi mi, da se lezaji ze po zelo kratkem casu brez olja zacnejo oglasati, od kjer pa okvara ni vec dalec. Sploh pa to velja za honde, ki so posebej obcutljive na nivo olja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
plastiko je najla?je pridobiti nazaj v prvotno stanje tako, da jo prebarva? z reliefno barvo, ki je namenjena prav barvanju po?kodovanih letvic ter odbija?ev, pa ?e relief plastike pusti po barvanju. Dobi se jo pa kar poceni. ?e te zanima kaj ve?, mi pa sporo?i
mazda 323 karavan
honda civic 1.6 130hp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani