Evo 14 dni discipline in samokontrole je mimo....rezultat 5,72 l/100km ....zanimalo me je namre? kak?no porabo lahko dose?em brez da sem ovira v prometu.
Bilo je cca. 90% izven mestne vo?nje, 10% mesta, in 0% avtoceste (nedam prascom 95?)...vo?nja po omejitvah oz. max 10% pod omejitvami....sm kr zadovolen z rezultatom, glede na starost vozila in cestah po katerih sem dosegal ta rezultat (precej klancov in ovinkov)...in upal bi se stavit da sem prehitel 2x ve? vozil kot pa oni mene ....pol si pa predstavlejte ka?ni menca?i so eni
Je pa tak?na vo?nja NO FUN! in se negrem ve? tega zdej pa gaaas proti normalni porabi 7l
Hmm, zdej pa res nevem ?e imamo istega v mislih al kaj :ne vem:
Uglaunem moja izku?nja z avtogas Dora, Novi sad, je bolj tako tako......prvo do?ivi? ?ok ko sploh pride? tja....delavnica je namre? eno skorpucalo od gara?e, sredi stanovanjskih hi? (po cca 30min iskanju komaj na?li), obljubil nam je da bo narejeno v enem dnevu, potreboval je dva.....no in sodelavec na ?igar avtu je vsa zadeva montirana se ?e dandanes vozi naokrog na benz (b/p mu je delovalo cca. 14 dni), garancijo it uveljavljat nazaj "dol" pa vsi vemo kako je (600km u eno smer!!!)....je pa bilo poceni.
Aja, pa ko smo mu pripeljali avto je priznal v tak avto ?e ni montiral plina (audi A4 1,6, l.95) ..... to je bilo cca. leto in pol nazaj.
Nevem no mene niti slu?ajno ni prepri?al.
Smo se pa v dveh dneh/no?eh kar nau?ili lepot Novega sada
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No pa poglejmo malo skozi ?tevilke:
BMW // 286 ps, 580 N/m, 0-100km/h 6,0sek, 1/4 mile 13,8 sek
MAZDA // 260 hp, 380 N/m, 0-100 km/h 6,1sek, 1/4 mile 14,1 sek
vir: http://www.fastestlaps.com/cars/bmw_335d_e90_facelift.html
http://www.fastestlaps.com/cars/mazda_6_mps.html
torej ?e jaz prav vidim avto ki ima ve? konj, navora, bolj?i ?as do 100, 1/4 milje itd... nima za burek!?
Tako kot sem ?e prej napisal...reality check please...da nebomo kot honda forum izpadli
Povezava za deljenje
Deli na druge strani