Skoči na vsebino
Alu plati??a
Napisano

bo ja nc skrbet

jaz sem mel na zacetku 7.5 in ET 40 pa mi je strugalo samo zadaj levo in to samo po cestah srbije...

ce mas 7 sirino, to pomeni, da je na obeh koncih .25incha (se pravi 0.64cm) in bo to dost

katere gume pa mas?

Mam gume Dunlop fast response 205/55/16.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alu plati??a
Napisano

et pomeni extraterrestrial :P

Einpress Tiefe (v anglescini je pa offset), vedno v milimetrih

ce bos vzel ET 40mm in je sirina 7, potem bo ok, ce bo sirina 7.5 bos se vedno mel probleme zadaj

za sirino 7.5, ET45

Ja, ?irina je 7", samo to je samo 2 mm razlike, tako da ne vem ?e bo to vredu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alu plati??a
Napisano

?IV

Mene pa zanima kaj to?no pomeni ET???? Nikjer ni napisano ali so to milimetri, in?i,.. oddaljenosti od pesta!

Imam namre? problem pri Mazdi 6! Sedaj imam ET 38 (205/55/16) pa mi gume gledajo ven iz blatnikov. Prodajalec bo vzel feltne nazaj, mene pa zanima ?e bom vzel ET 40 ali bo to sploh kaj razlike?? Kaj priporo?ate?????? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katera plati??a na M6?
Napisano

?IV!

A se kermu mogo?e sanja kwa je to zaena firma feltn ETA BETA? Nebi namre? hotu de me en tip z enimi lenti feltnami nabrije! Pa ?e tok pocen niso! Feltne so 7jx16, gor bom pa dav gume 205/55/16!

http://etabeta.jenko.si/images/kolekcija/tettsut.jpg

Druga izbira je pa OZ 7,5jx16 sam so pa ?e mal dra?je :ne vem:

http://www.span.si/slike_plat/OZ_Canova.jpg

Pa ?e zdej tenks za odgovore!

:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katera plati??a na M6?
Napisano

Glede na to, da ima? 1.8 bencinski motor, daj gor kve?jemu ?irino 205. Ve? ne bo v redu, ker se bo preve? poznalo ne samo pri porabi, ampak tudi pri voznih zmogljivostih <_< . Pazi pa, da bo presek tak?en kot v homologaciji, da ne bo problema s policijo, ?tevci... <_<

EJ TENKS

vse vredu in prav, sam a ne zgleda na takem velikem avtu bol? 17 col?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katera plati??a na M6?
Napisano

?IV!

Sem skoraj nov ponosni lastnik 6-ice (bencin 1.8), sedaj pa za lep?i izgled nameravam kupit lite feltne, pa me zanima ?e ima kdo izku?nje z porabo goriva na gumah 225/50/17 ali 205/55/16! Sedaj imam gume 195/65/15 pa mi po ra?unalniku ?e zdaj ka?e 8,5l/100 km!

A je razlika v porabi res toliko ve?ja, al folk bl prtiska na plin k misli da se bol? dr?i ceste???

Sicer vem da je bilo na to temo ?e kr nekaj napisanega, a tega podatka nisem zasledil!

Pa hvala za odgovore!

:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.