Mene pa zanima kaj to?no pomeni ET???? Nikjer ni napisano ali so to milimetri, in?i,.. oddaljenosti od pesta!
Imam namre? problem pri Mazdi 6! Sedaj imam ET 38 (205/55/16) pa mi gume gledajo ven iz blatnikov. Prodajalec bo vzel feltne nazaj, mene pa zanima ?e bom vzel ET 40 ali bo to sploh kaj razlike?? Kaj priporo?ate?????? :ne vem:
A se kermu mogo?e sanja kwa je to zaena firma feltn ETA BETA? Nebi namre? hotu de me en tip z enimi lenti feltnami nabrije! Pa ?e tok pocen niso! Feltne so 7jx16, gor bom pa dav gume 205/55/16!
Glede na to, da ima? 1.8 bencinski motor, daj gor kve?jemu ?irino 205. Ve? ne bo v redu, ker se bo preve? poznalo ne samo pri porabi, ampak tudi pri voznih zmogljivostih . Pazi pa, da bo presek tak?en kot v homologaciji, da ne bo problema s policijo, ?tevci...
EJ TENKS
vse vredu in prav, sam a ne zgleda na takem velikem avtu bol? 17 col?
Sem skoraj nov ponosni lastnik 6-ice (bencin 1.8), sedaj pa za lep?i izgled nameravam kupit lite feltne, pa me zanima ?e ima kdo izku?nje z porabo goriva na gumah 225/50/17 ali 205/55/16! Sedaj imam gume 195/65/15 pa mi po ra?unalniku ?e zdaj ka?e 8,5l/100 km!
A je razlika v porabi res toliko ve?ja, al folk bl prtiska na plin k misli da se bol? dr?i ceste???
Sicer vem da je bilo na to temo ?e kr nekaj napisanega, a tega podatka nisem zasledil!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mam gume Dunlop fast response 205/55/16.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani