Skoči na vsebino
blow-off ventil
Napisano

A tisto ko za?ne delati BANG BANG!! :D Tisto je pa zelo lepo in kvalitetno opisano tukaj.

Ampak tak sistem ni za vsakdanje avte ker postaneta turbina in avspuh potro?ni material. :D

hvala za pojasnilo. se mi je zdelo, da so na eurosportu takole razlozli...pa sem vmes ze malo pozabil :) no wikipedia pise o blow-offu tole. po funkciji sta mi zelo podobna tisti anti-lag pa blow-off.. :ne vem:

lp,gregor

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

In kaj se ima? na tem za odlo?at? Ali temni? ali ne, to je za moje pojme vse... :whatever:

ze, ze saj ni pri tem vprasanje temniti ali ne, temvec temniti s koliko %. menda se lazje odlocis ce vidis nekaj primerov :whatever:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

oj!

kaj zdaj, a je sel ze kdo temnit sipe - poky in drugi? bi bilo fajn kake slikce videt, da se drugi lazje odlocimo ;)

lp,

_m2_

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homogomogolacija
Napisano

?e bo? mel original spojler in ne bo nevem kok izstopal, ga jaz nebi homologiral, ker polcaj?ki pa spet za vsako zadevo ne vejo kak je stroj pr?el iz fabrke! <_<

saj glih to se mi zdi cudno. ker itak bi lahko avto ze s spojlerem nabavil pa ne bi imel nikjer to napisano da je homologirano (pac avto kot celota bi bil, vsaj tak se mi zdi). da bi pa ta plavi vedli kaksnega sem kupil oz. kaj je kasneje gor dano ce ne izstopa prevec pa tud ni za verjet. :)

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homogomogolacija
Napisano

eno vprasanje:

ali se mora (npr.) originalni stresni spojler od mazde homologirat? razmisljam o nakupu za svojo mazdo, pa vsaj kar se tice denarja niham med spojlerjem (ce ni treba homologirat) in temnenjem sip (skupaj s homo), ker bi prislo pribl. isto.

tnx za pomoc.

lp,

_m2_

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

Lep pozdrav vsem!

Moj prvi post pa imam ze eno vprasanje. :D

Zanima me glede teh folij, ce se lepijo tudi na zadnjo sipo, kjer imas gretje gor? Nisem nikjer zasledil, da bi kaj pisalo, ce se sme.

Tnx za odgovore!

gregor

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.