Med 225-45-18 (original dimenzija) in 225-30-20 je razlike v kotalnem obsegu -2.58% oz -17mm, kar je pa nad mejo in ti bo ?tevec preve? lagal. Bi bilo veliko bolj?e 35 preseka, kjer je pa ta % veliko bolj?i.
Stvar posameznika. Za moj razbolen kri? je bilo prehudo. Je pa res, da je z dobrimi gumami potem avto dobesedno zlepljen s cesto. Kak?no ?irino pa misli? dati zadaj? Pri na?em RX-8 so bile 285 zadaj in avto stoji na V. Se pravi, da pobira polovico profila (po notranjosti), ker druga polovica (zunanja) je po ravnem dobesedno v zraku.
Kvaliteta kakr?na pa?e na tak avto se pla?a. ?ungalunga izdelki so pa dosti cenej?i.
20" na RX-8? Optimist Brez zamere, samo ?e z 18kami je avto trd ko kamen za malo dalj?o vo?njo, z 20kami si takega avtomobila sploh ne predstavljam, ker to enostavno ni za vo?njo. Kri? bo trpel, ?util bo? zabotrebec ko ga bo? povozi (kaj ?ele na?e lepe slovenske ceste),... ?e ga bo? pa imel za fijakanje od lokala do lokala potem pa ja.
Imel sem na prej?njem avtomobilu najprej 17" nato 18" in nazadnje 19" in o trdoti, kot jo nekateri opevajo ne dr?i. 20" imam ?e pripravljene in bodo na naslednjem avtomobilu. V izboru je tudi RX-8 (zelo visoko v izboru).... in ?e grejo v kolotek, potem sploh ni problema !
V kaksen spletni iskalnik vpisi ta imena in bos nasel njihoves spletne strani.
se glede cene. Za 500 EUR kupis kaj za Clipta, toliko da lahko pokazes klapi pred lokalnim bifejem da se nekaj sveti pod blatniki. Za RX-8 se pod 2000 EUR ne dobi nic kvalitetnega.
Hvala, bom vpisal v strica Googla ! Jah, gewinde potrebujem zgolj zaradi nastavljivosti vi?ine spredaj/zadaj !
Samo jaz tega nebi nikoli dajal na avto (moje mnenje).
In zakaj nebi dajal gewind na RX-8 ? Cena je pa tudi svoje poglavje..... gewinde se gibljejo okoli 500 ?, ne pa 1500 ? . Kje kak?na cenej?a vrjanta ?? Hvala vseeno za pomo? in odgovor !
Z-Z
Za RX-8 je izbira ogromna. Saj se avto precej uporablja v tekmovalne namene.
Ze Mazdaspeed ponuja par razlicnih kompletov.
Potem so tukaj ?e AutoExe, Feed, Re Amemiya, Tein, HKS,...
Ima? kak?ne link-e, kjer bi lahko si pogledal ponudbo ? Ker ?e se odlo?im za RX-8 (sem v fazi kupovanja) in stla?im nanjo 20", brez gewind ne bo ?lo !
Ne vem. ?e je ravno prava tema, vendar me zanima ali obstajajo gewinde za RX-8 ? ?e ja, kje bi se jih dalo dobiti, ker E-bay ne vr?e ravno mnogo stvari. Hvala za odgovore.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Te pnevmatike ?e imam, tako da glede tega nimam kaj...... morda bodo naslednje druge dimenzije !
Povezava za deljenje
Deli na druge strani