no evo iz prve roke..aja pozabu sem ti pokazat osvetlitev, k sem vse navadne zarnice zamenjal z led diodam...maglenke pa si vrjetn ze vidu, mam tudi led notri..
Ja sam filter je bil kupljen v Potokarju za 20? (BTC), sicer sem ga pa jaz kupil od enega isto 323f ba userja, ker je on ?el na K&N. Ampak filter je na za?etku mukal, predvidevam da tako kakor tvoj, treba je potem ?e CAI narest. In ravno ta debela cev od filtra do tal da filtru ?e globji zvok! Cev se dobi pa v bauhausu za ene 5-6? za 1m.
Aja pa filter je biv ?e v ohi?ju tako da je bilo res lahko speljat cev od filtra do tal. Pri tebi vidim da nima ohi?ja, tako da ?e misli? narest CAI se bo? moral nekako znajti in narest neko ?katlo/ohi?je okoli filtra, da ne bo vlekel vro?ega zraka okoli ma?ine.
?e se misli? spravit kaj delat, ti pa mogo?e to kaj pomaga, od uporabnika uklopko:
ja uro? je zakon zrihtu ta filtr! jst bi se mogu po?asi tud kej tazga podviga lotit! sej filtr ?e mam sam pa treba tudi cev pa to sranje zrihtat!!
Ja sam filter je bil kupljen v Potokarju za 20? (BTC), sicer sem ga pa jaz kupil od enega isto 323f ba userja, ker je on ?el na K&N. Ampak filter je na za?etku mukal, predvidevam da tako kakor tvoj, treba je potem ?e CAI narest. In ravno ta debela cev od filtra do tal da filtru ?e globji zvok! Cev se dobi pa v bauhausu za ene 5-6? za 1m.
Aja pa filter je biv ?e v ohi?ju tako da je bilo res lahko speljat cev od filtra do tal. Pri tebi vidim da nima ohi?ja, tako da ?e misli? narest CAI se bo? moral nekako znajti in narest neko ?katlo/ohi?je okoli filtra, da ne bo vlekel vro?ega zraka okoli ma?ine.
?e se misli? spravit kaj delat, ti pa mogo?e to kaj pomaga, od uporabnika uklopko:
Tole sem pa skoraj 101%, da ne obstaja. Sicer pa angel eyes lahko sam naredi?. Pa ?e plasti?no steklo obenem o?isti? ker je najbr? ?e motno (vem, ker sem imel, oziroma ?e imamo pri hi?i 323C).
?e dolgo ?asa sem razmi?ljal da bi dal narediti Mazda nalepke za na sprednjo ?ipo! in kon?no mi je uspelo Zahvala gre YavarYe X6V6-Bo?tjanu in seveda Uro?u Klop?i?u-Uklopkotu! nalepke mi je nredil Bo?tjan, dizajn pa je predlagal uro?! tko da s skupnimi mo?mi nam je uspelo Tko da sedaj je razpoznavna moja mazda 323f po nalepki Fanta ?e 1x hvala! no ?e nekaj slik kako sedaj zgleda
Pa tam je ja vse bolj?e.Tudi asfalt-definitivno.Samo poglej koliko manj ?umijo kolesa in ko de?uje,ni lu? na cestah=ni akvaplaninga.
akvaplauning j n usaki cejsti kdr j de?!!!!!!
Jst morem priznat da pod 10l ?e skor nisem pri?el v treh letih ko mam avto (enkrat al dvakrat 9,85 al neki tazga). Povpre?na poraba treh let je 11,05l. Morem pa priznat da mam kr mirno nogo, ne divjam preve?.
jst kr mam mazdo 323f 1.8 16V mi pije 8,2!!!!! pa menjavam na 3000vrt/min in po avtocesti pod 140 negrem!!!
je za 323f bg normalno da ko ga natankas rabi se pribljizno 10-15min da kazalec zleze gor in ka?e novo stanje? ker meni se zdi ali mi napacno kaze porabo , ali pa da mi res kar lepo tudi kuri benz, ker lj > skofja loka + malo po mestu , je slo cca 20l ,kar se mi zdi malo ogromno , je pa res da nas je bilo 5.Mam na sumu merilec bencina da mu neki ne stima ali pa bo treba ornk dat mehaniku, ker kolikor sm videl , red devilu papa 7l ,kar bi blo zame idilicno
moja 323f BJ pije 8,5l res pa da je 1840ccm! in kazalec od goriva se mi takoj uzdeigne ko natankam!
lepa poraba
Moja paoraba pa se zadni tank gibala ravno 4 litre ve? od tvoje se pravi 9.7 mater pa tok se matram po omejitvah pelat!!
jaja uro? po omejitvah:) hehe! sam da ti ma? 150 konji?ev pod motorjem:) ?e moja 323f BJ pije 8,5:(((((
js sm nabavu ?portni filter, pa se na zvoku n? ne pozna, in sicer mam navadn fargazar, pa me zanima, ?e se da kej nardit, da bo dal kak zvok vn?
a ti res ne da bolj globokega zvoka ven? jst ko sem montiru ?portni filter sem mazdico ti?al od 3000-5000vrt/min!! pa da hud zvok ven filter pa vredn 30?
dej treba mal potrpet ,pa ?e po?asi ta model izumira na forumu
Kak?ne kritike so padle od tvojga kolega,in pa kaj bi rat sploh od muzike?
?koda da nisi prej reku ,na nem?kem shovu na katerem sem bil so mel te robe velik velik in za polovi?no ceno kot pri nam v slo!
Npr. vemo kok je kondezator 1 farad cca 80-110 ? no tam je bil 30 ? z vso elektroniko in mi je malo ?al da jih nisem par kupil!
kaj pa priporo?ate za v mazdo 323f BJ??? v misli sem mel kak?en oja?evalec, sub pa menjati zvoi?nike v prednjih pa zadnjih vratih??? cirka do 500? vse ukop!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No ?e se bo? lotil tega posega svaka ti ?ast
tudi jst bi se ga rade volje lotil
Povezava za deljenje
Deli na druge strani