Hja, sama se v 15 letih za volanom ?e nisem nikoli prevrnila na streho, pa tudi nikogar ne poznam, ki bi se. Je pa res, da se ti to lahko en dva tri zgodi...
Slikice ki sta jih prilo?ila so vse style bari (nisem 100%) ampak ?e so navodila za monta?o v smislu DIY s 4 vijaki, potem to pa? ne more biti rollbar...??
Prilagam slike rollbarov iz Amerike (firme Frog in firme Hard Dog), pa ?e nekaj slik monta?e....
Hej, to pa tudi mene zanima, kako si tole barval...izgleda kul, samo tipi?no po ?ensko se spra?ujem, kako bo? tole belo barvo vzdr?eval Se kaj popraska, ?e umije? armaturo?
Sama imam namre? tudi belo-?rne usnjene sede?e, sem tudi razmi?ljala o ?em takem, pa se nisem mogla odlo?iti ravno zato...
ja ka pa ve? mogo?e so pa kake lubadarje ?vercal!!!!
Za moje pojme je les za med drva.
samo prebarvaj v stilu sede?ev pa bo mogo?e takoj bol?!!!
LP
Ja, sem ?e razmi?ljala, da bi dala lesen dodatek dol pa ga pobarvala (posprejala) z belo...ampak se kar nekako ne morem odlo?iti, je bela ful ob?utljiva barva, pa ?e ne vem, ali se bo sporej prijel na tole gladko povr?ino...
Z malo sre?e jo bomo poslikali v nedeljo. Paparaco.press
Symon, ne bo ti treba plezati po drevesih ali se skrivati po grmovju...
Evo, sem obljubila slikice in tukaj so...kon?no...
?e jih bom znala prilepiti noter...
Pa da ne bomo za?li iz teme - kaj predlagate da bi bilo treba postoriti pri temle avto?ku....sicer me je , ker vas nadlegujem, tako da ?e vedno velja, da bibilo fino da tudi z drugimi delite notranjost va?ih avto?kov....
Sam kako je pa to lepo vidt da se punce navdu?ujejo nad tovrstnimi predelavami
Zgleda da so na?e punce na forumu so nekaj podobnega kot mazde, razred zase!
Ja, hvala tudi od mene...
Ampak mene zanimajo bolj styling predelave, pri tuningu sem bolj bosa....Saj ve?, nas bejbe bolj zanima kak?ne barve in oblike je npr. hladilnik, kot pa tehni?ne specifikacije in zmogljivost
Je tudi od barv odvisno! Zunanja, notranja, sede?i ? Vsaj to povej.
Nekatere ?e imajo serijsko kak dekor, potem bi bilo brezveze na bru?en alu dati krom dodatke.
V mojo mx-5 sem naknadno vgrajevala samo: KROM!
Wildcat,
sem avto?ek dobila pred nekaj dnevi in ker moram najprej prodati starega, da registriram novega, se bo mazdica ?e nekaj ?asa grela v gara?i...
Je pa avto?ek temno modre barve, letnik 2001, notri ima ?rno-bele usnjene sede?e in ni? dodatkov. Prav zaradi bele barve se bolj nagibam k aluminiju...
Obljubim pa, da jo znotraj poslikam ?ez vikend pa potem sli?im ?e va?e komentarje, kako bi jo bolj zrihtala. Sem imela v mislih bele fluo ?tevce, pa alu ali chrom dodatke notri, pa momo F-17 evo prestavno ro?ico Mikajo me tudi beli ?migavci, pa gill...
zanima me, kako ste si (?e sploh) predelali notranjost va?ega avtomobila, predvsem armaturo? Kaj aluminijastih, lesenih itd. dodatkov? Ali pa vam je notranjost v?e? in ste jo pustili na miru?
Torej, delite z ostalimi va?e izku?nje in ideje...
Hja, verjetno ?immanj ... O tem se s prodajalcem nisva pogovarjala, je reve? on tisti ki nosi tele stro?ke - pravzaprav ga je prej?nja lastnica malo "nategnila"
Problem je pa v tem, da nisem v slo na?la nikogar, ki bi ga prodajal, na ebayu jih je nekaj, ampak za NA model. ?e taisti pa?ejo tudi na NB model, potem ni problema in ga bom pa? kupila tam, ?e pa ne, ga pa potem prakti?no nimam nikjer za kupiti, razen novega seveda - ampak si za toliko cekinov raje kupim kaj drugega.
Sem se pa res nasmejala....ne stvar glede prtlja?nika ima ?isto druga?no ozadje. Avto, ki sem ga kupila, nima persenninga, ki naj bi bil serijsko zraven. In ker vztrajam na tem, da ?e je pa? zraven ga ho?em tudi imeti, pa mi je prodajalec od lastnice ponudil prtlja?nik, ki naj bi ga biv?a lastnica imela doma ali pa denarni skonto. Samo sem se pozanimala, pa stane persenning, pazi, 110 000 SIT. Toliko skonta pa mi seveda prodajalec no?e dati. Nikoli nisem pa razmi?ljala, da bi si sama kupila prtlja?nik, ampak sedaj ne vem, kako naj se odlo?im. Mi je pa prtlja?nik zelo zelo grd , ?eprav bi mogo?e kdaj pri?el prav...
Imamo pa doma ?e karavana, tako da bom pa? zamenjala avto, ?e se bo namno?ilo preve? prtljage.
No, kaj bi vi naredili na mojem mestu:
vzeli prtlja?nik in sami kupili persenning
vzeli skonto in sami kupili persenning
Aja, ko sem ?e pri tem - ali kdo morda prodaja-proda persenning za NB ?rne barve????
Ali kdo ve, kako se imenuje kovinski prtlja?nik, ki se namesti na pokrov prtlja?nika na MX5 zadaj. Sestavljen je iz nekih kovinskih palic, nanje pa se pritrdi prtljago. Sem malo gledala po ebayu (nem?kem in angle?kem) pa ker ne vem, kako se stvar imenuje, ga tudi ne najdem. Zanima me predvsem cena in kje bi se ga dalo kupiti
Hja, ravno predv?eraj?njim so me kreteni ustavili...prehitra vo?nja, pa ponavadi sploh ne divjam ,res ne...
Ali pa kot v tem vicu (ali pa je bilo celo res, se ne bi ni? ?udila ). Torej, ustavijo nekoga in mu dajo pihati. ?lovek napiha 0.9, pa re?e policaju: "Ah, kaj bi bila malenkostna, zaokro?iva kar na 0.10....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, saj meni tudi
Veter v laseh...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani