Da li mu radi sad OK? Ne znam da li onaj dio radi i kao te?ina? A kako je stavio kod temperature i benzina? Tamo su dve kazaljke?
Veli da radi... Ne znam, sumnjam da je ba? sa GPS-om provjeravao to?nost. A temperatura i benzin se od?arafe od iza i onda ih mo?e? okretat kompletno pa ih tak pripa?e?...
Ja sam na?ao uputstva od jednog de?ka koji je odrezao onaj kratki dio kazaljki i onda je jednostavno, bez skidanja stavio plazme. Moram malo vidit i razmislit kak ću ja to obavit....
@Sishi> Znam da ti sad ni? ne zna?i, ali ja sam tra?il uputstva na mx-3.de i mx-3.com i pisali su da se kazaljke NE SKIDAJU, nego treba nekak nagurati vuricu preko kazaljke. Ja nisam probal jo?, tak da samo pi?em ono kaj sam na?ao tamo...
Hmmm... Bum se raspital koliko mi proviziju uzima banka kad uplaćujem na inozemni ra?un. Ak je vi?e od 10? provizija, onda bi ti ja radije donio cash. Pa te molim da kad odredi? rok plaćanja - da ne bu u roku 1 dan tak da mogu skombinirat da sko?im u slo i nađem se s nekim kome dam pare!!!!
ReDevil> Ma da ovisi samo o meni, do?ao bi 100%!!! Ako ipak ne budem mogao, onda ću doć na jedan va? obi?ni meeting. Da vam poka?em svoju kantu sa "ru?nim" felgama!!!
@ReDevil: Hmmm. Ne znam. Ja neću znat do zadnjeg ?asa jel dolazim ili ne... Ali, iz ZG bude sigurno i?la ekipa pa ja u najgorem slu?aju po?aljem po njima novce. Do?ao bi ja ovak, prije u slo, ali me malo frka sa 17" prek granice!!!
Vi samo odredite datum do kojeg se budu skupljali ?? i ja ću vam nekak dostavit!!! Ja sam 100% in za ?tevce!!
Valjda se bu na?la neka dobra du?a od vas koji je blizu GP Bregana da dođe sa mnom popit kavu i da mu ja dam ?? prije nego se bude uplaćivalo!!
Nego, ja sam izgubil mail koji mi je poslao ?ovjek. Uglavnom, ?tevci+inverter+upute i to mora radit. Rekao je da nije nikakav problem i da su upute vrlo jednostavne.
sve skupa 53?+ po?tnina, a meni su stvarno lijep?i ?tevci....
i ima veći izbor....
Ljudi su korektni, ja sam im poslal mail u februarju i odmah su odgovorili i objasnili mi sve, al sam ostal bez novaca tada pa bi sad bil za akciju!!!.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Veli da radi... Ne znam, sumnjam da je ba? sa GPS-om provjeravao to?nost. A temperatura i benzin se od?arafe od iza i onda ih mo?e? okretat kompletno pa ih tak pripa?e?...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani