?e je T?V za tvoj tip vozila potem pride? brez problema skoz. Samo papirji morajo biti in seveda ustrezna vgradnja.
Zanimivo ma npr. narejen BMW 330i, kjer je v izpuhu en ventil?ek, kateri deluje na podtlak in se odpre samo pri obratih vi?jih od 3500rpm in se od tam naprej komaj sli?i pravi zvok. ?e najdem slike bom prilepil
verjetno se bo ?e najdel kdo ki bo tako stvar naredil, pa tudi sam bi se prijavil tudi naslednji?, z to razliko da bi tokrat verjetno 5krat pogledal pogodbo in roka ki bi se ga morali dr?at
glede neokusne predelave pa je to tako, da lastnik sam odlo?a kaj se bo naredilo in kako se bo. Tudi pri tej sanjski predelavi je bilo kolko vem tako
kolko sem bral na drugih forumih, kjer je fant od maje(lastnika puntoja gt) napisal da avto naj bi napol naredili in jim pred kratkim avto vrnili nedokon?an in nevozen
razlog zakaj je to tak ni napisal, vendar se bo vse zvedlo ko bodo zadevo re?ili.
Po mojem mnenju je zmajnkalo denarja in se kar vse skup ustavili, tako da bo zaj moral odvetnik re?it zadevo.
sicer pa pustimo se presenetit kaj vse ?e bo iz tega nastalo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
de?ki ne mi banovec ?imfat, ker je zelo vredu kraj in zelo blizu mene (z kolesom 10min)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani