Joe 0 Napisano 13. december, 2006 Zarnice Napisano 13. december, 2006 Dosada sam koristio samo Osram CoolBlue, ali su mi dosta cesto pregarale.... zadnja je trajala samo dva mjeseca i dosta ljudi se zalilo na njih.... Sada sam presao na Philips Power2Night GT150 i trenutacno sam u fazi testiranja i nadam se da ce izdrzati puno drze od Osrama... btw. na drugom autu sam imao Philips Vision+ i promjenio sam samo jednu zarulju u 3 godine... Joe's Virtual Tuning Gallery Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Joe 0 Napisano 23. februar, 2006 Nastavki izpuha Napisano 23. februar, 2006 2 crunch: previse love, radje uzmi neki jap style lonac Joe's Virtual Tuning Gallery Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Joe 0 Napisano 18. februar, 2006 Beli smerokazi? Napisano 18. februar, 2006 Hehehehe, a i meni trebaju , tako da.... Joe's Virtual Tuning Gallery Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Joe 0 Napisano 18. februar, 2006 Beli smerokazi? Napisano 18. februar, 2006 Ne da mi se spustati dolje ....... Vec me znaju, pa mi je malo neugodno , a svaki put nesto drugo podignem Joe's Virtual Tuning Gallery Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Joe 0 Napisano 17. februar, 2006 Beli smerokazi? Napisano 17. februar, 2006 2 Hrdzo: onda, jesi pogledao u A3Mu....?!?!? Joe's Virtual Tuning Gallery Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Dosada sam koristio samo Osram CoolBlue, ali su mi dosta cesto pregarale.... zadnja je trajala samo dva mjeseca i dosta ljudi se zalilo na njih....
Sada sam presao na Philips Power2Night GT150 i trenutacno sam u fazi testiranja i nadam se da ce izdrzati puno drze od Osrama...
btw. na drugom autu sam imao Philips Vision+ i promjenio sam samo jednu zarulju u 3 godine...
Joe's Virtual Tuning Gallery
Povezava za deljenje
Deli na druge strani