Skoči na vsebino
Notranje LED luci
Napisano

A bi znal kaj priporo?it iz ebaya? izbire je res toliko da res ni.

Predvsem kak?no lu?ko v kabino, ker se lu? postopoma pri?iga. sem naro?il ene in ob vklopu najprej malo po?mrka in utripa, ?ele na to dobi polno svetilnost. Bi moral vzez led za dimmer?

Kak?en tip lu?i gre pa v armaturko? v sredinjski konzoli bi moral malo pomenjati.

BRUUM-BRUUM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

konzola okoli ro?ne zavore
Napisano

Imam ?partansko opremljeno mazdo 323 P(97), pri ro?ni zavori imam namesto fancy naslona za roko samo en majhen predal?ek ki niti ni pokrit in majhen pepelnik za zadnje sede?e. opazil sem da ima mazada 323F podobno zasnovano ampak da ima tam kjer imam jaz majhen predal?ek, malo vi?ji predal?ek ki se ga lepo pokrije. bi mi lahko nekdo ki si lasti mazdo 323F podobnega letnika poslikal in mogo?e grobo zmeril vse kar se tam nahaj. ?e bi se nekako ujemalo bi si to kupil od kak?ne stol?ene 323f, nekaj ljudi jih prodaja po delih, in ugradil 323f predsal?ek v mojo, da ne bi bila tako zelo ?partanska.

bom pa jutri kak?no slikico pritisnil da se bo to?no videlo o ?em govorim

BRUUM-BRUUM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.