slik je lahko dosti, eni so japaner style ,oblika po ?elji ti naredijo kako ho?e?.?e si bil mogo?e na drag race v SG zadnji?, tam si lahko videl na dveh hondah NSX te izpuhe.
ma sve ok, znam ja kako izgledaju ti auspuhi 'uzivo'. ali jos nisam videl ni na jednoj 323f BA uzivo.. (te slike me zanimaju)
Na hrva?kem poglej ,lonci Lastov?i? iz inoxa imajo lepzvok.Imam jaz gor pa kolega na hondi vti pa je zvok res fenomenalen.Homolomo pa si ?e nekak zrihta?...
ima mozda tko kakvu sliku od Vas kak bi to zgledalo?
A kdo ve a je pri nas 2ni izpuh ?e zmeri mission impossible ? Torej No-GO homolomo...ali so kake cake ?
drugi po redu kod nas dojde cca. 70?; a za homo neznam.. prvi po redu ima za podesavanje glasnoce i dojde cca. 150?... meni se vise dopada ovaj prvi. naravno, prvi i zadnji su 30cm dok je drugi 20cm duzine..
evo prijatelji moji; skupio neku kintu, pa da je odmah ubijem... imam u mislima neki loncic.. evo sto mi je u mislima:
naravno, recite kakva vi imate iskustva s njima (ako ste ih imali / imate ili pak poznate nekog tko ima..)? nebi volio da je preglasni, dakle, nemislim skidati nist dole s auspuha, samo deti umjesto svog lonca - ovaj lonac.. slobodno napisete svoje komentare - bez cenzure ili zadrske govora.
razmisljal sam staviti ili jednoga ovoga (s desne strane) ili pak dva komada.. naravno i na tu ideju bi volio citat komentare.. :palac
necu se ljutiti, primam kritike, komentare, kudite me - ili pak predlozite nest trece.. dakako, ako ima ko od Vas saznanja o nekim cjenama di bi se tak nest dalo nabiaviti nek slobodno napise. slike su preuzete sa tpautoshop.com i tamo mozete vidjeti i cjene istih. naravno, stavite i neke cjene drugih ljudi koji prodaju isto (napisite kako se krecu cjene kod Vas u SLO..?)
H&R lahko kupi? v slo.... osebno sem jih kupil v A3M za dobrih 200 ? sam baje se jih da dobit tudi bolj poceni....
LP daVid
molim sve da ako Vam nije problem da pitate koliko bi tocno dosle opruge (vzmeti) H&R i u KOJEM A3M ih ima ali na LAGERU?? ili koji drugi tuning shop pa bi napravil neki izlet u sloveniju po njih...
razmi?ljam o stavljanju drugog branika prednjeg.. pa razmi?ljam kojeg bi stavil.. imate vi mo?da koju sliku za pokazat pa mo?da mi se ne?t svidi.. hvala!
pozdrav! Evo ja sam iz hrvatske i uprav sam se u?lanil pa da vidim dal ovo ?ljaka..
najprije Vas sve pozdravljam.. a sad malo o temi..
ja imam 15' alu felge; 195/50 - sve je to ok.. gume se ne savijaju ali kod brzine od 110km/h na klasi?nu rupu na cesti savija se felgica a gumica ostaje prazna... ;( - to je minus
gume su jeftine od 16' a i s 15' ne dobiva? na visini (u biti 15' 50 su iste visine kao i 13' 75)...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ma sve ok, znam ja kako izgledaju ti auspuhi 'uzivo'. ali jos nisam videl ni na jednoj 323f BA uzivo.. (te slike me zanimaju)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani