Skoči na vsebino
Dyno dan
Napisano

u lepe slikce :bravo:

mene je moj avtek kar lepo preseneto. ?eprav jih ima preko 260.000 prevo?enih ?e lahko da nekaj ve? iz sebe kot je serijsko. :D

282170693.png

kdor zgodaj ustaja, ni direktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

tist tvoj filter ti je kve?jemu vzel konje :P

ni jih uzel verjami :D avto gre ko urca zaj ko ?e katlizatora ni gor :P:bravo:

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lonci
Napisano

?e ta ko sem ga jaz kupo za 100? in mu nastavla? glasnost nima homologacije. Je pa ena stvar, ?e pozna? koga da ti na lonec nardi oznako E pa ?tevilko dr?ave v krogu pa ne rabi? a-testa samo ra?un, ker potem je ?e lonec tovarni?ko homologiran in ti ga samo v karton?ek vpi?ejo :D

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Kolko je videt ste vsi zelo navdu?eni nad a3m-om in njihovimi "?portnimi fedrami". Dobavni rok imajo neglede na to kar re?ejo cca 1 mesec, za ceno 1 kvalitete ti prodajo 3-tjo. Za njih ne morem povedat ni? lepega, mam sam slabe isku?nje z njimi pa ?e dosti takih je , ki bi se strinjali z mano. V sloveniji je dosti takih pri katerih lahko kupi? vzmeti, bol?e pa ?e mogo?e kak?en tolar cenej?e. Pa ?e hitreje jih dobijo. Vglavnem pamet si boste kupli ?e boste kupovali tam. Jaz sem si jo. No tak?no je moje mnenje.

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?i za mazdo MX-3
Napisano

To so te pri A3M-u nalagali. Zraveven ?e bojo potem dali 20% davka ter 15% rabata. Lu?i te bojo potem pri?le

?ez 70.000 sit. To vem ker sem se hodil sam k njim pozanimat, pa ?e homologirat jih ne more?. Kolega ima trgovino z tuning opremo, pa mi jih lahko dobi za 65.000 sit ali pa ?e bol poceni, ki jih niti homologirat ne rabim, ker imajo oznako E gori.

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-3 tuning :)
Napisano

Ne, niso to originalni pragovi. V Mariboru jih ima en gori, pa sem ga upra?al ?e so original pa je reko da ne. Baje jih je kupo nekje v Austriji. Zgledajo pa lepo.

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdravljeni.

Samo Blindek, ?koda da si prodal svojo mazdiko pa? ni ?lo druga?e. Bo? pa zdaj vsaj pri?paral, ?e ti bo kaj crknlo na avtu. Deli za hyudaja so dosti bol poceni kot so mazdini. Pa se v? stvari dobi? za tuning in cenej?e so.

:D

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Poceni niso bile. Pri nakupu ti svetujejo, pa na servisu da pazi na posedanje. Da je pri vseh vzmeteh

tako, tudi pri novih-originalnih. Le da je % posedanja manj?i.

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.