Pa res ni za stare ?estice nobenga update CDja? Sosed me je prosil, ker ima 6ko z navigacijo, da mu probam najt kak CD s kartami, pa ni?ta od tega...nism tolk pametn
Da bi vsaj pribli?no pokril ceste... A se ve vsaj, kter software laufa na njih, se mogo?e kake kompatibilne karte vrtijo kje. Nekje sm zasledil, da so not Panasonicove navigacije, res niso mogl bl leve firme zbrat za na?o regijo
Kar se ti?e iGO kart pa... kdor rabi nove, naj me kontaktira, samo vedt je treba, kater software se ganja.
A je to 8.3.x al je 8.0.x al je ?e 2006, ker se karte razlikujejo in posledi?no ne delujejo vse z vsemi. Je pa iGO navigacija pomoje ena najbolj hvale?nih za obdelavat, ker ma? res vse, lane assistant s tablami, panorama view, TMC dela ob ustreznem radijskem sprejemniku...
S tem vpra?anjem sem se tudi sam veliko ukvarjal in obupal na idejo da bi lahko kje na?el karte.
Jaz sem dostikrat preklinjal pa sploh nisem imel ni?anega avtomobila tako, da pri Mazdi 6 velja samo eno in edino na?elo - ?e ti je avto namenjen za vsakodnevno uporabo (v pravem smislu besede) se izogibaj ni?anja, ?e pa ti je avto bolj t.i showcar pol pa ni panike.
bravo Boss
res je da ste me o tem opozarjali vsi na forumu, a nisem verjel dokler nisem poskusil in do tega spoznanja pri?el tudi sam
saj mi nenazadnje ve? pomeni funkcionalnost kot izgled avta, pa tudi ne pelje se veliko slab?e na original fedrih.
Jah, ko zdaj gledam kolk je guma oddaljena od blatnika (pri moji nespu??eni) se mi zdi -35 mm dosti premalo.. Na tehle va?ih slikcah pa niti ne zgleda tolk slabo. ?eprav kak cm bi vseeno ?e moglo it. Avto bo mel 19'' feltne, tko da ?e ne bo spu??en ne bo zgledalo
Kake gume mata gor? 215/45 R17?
Andriy, kaj si pa z eibach fedri naredil? Jih ma? ?e?
lp
Ko je avto spu??en je za prednjimi kolesi od tal oddaljen cca. 9 cm, kar se mi zdi ?isto dovolj. Slikce kjer sem to slikal ne najdem
Jap jaz sem imel takrat gor gume 215/45 R17, letos pa sem gor nataknil 225/45 R17
Pri mazdici se mi dopade, da v kolikor bi se jo spomnil zni?at, bi za to porabil 10 min
Zanima me ?e mi lahko razlo?ite kak?na bi bila razlika med tema dvema dimenzijama pnevmatik, bi bile 18" veliko tr?e od 17". Med drugim je tudi v ceni kar nekaj razlike.
Do pred kratkim sem iskal samo 18", sedaj pa sem dobil solidno ponudbo za 17".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Poleg na?tetih bi se v tej kategoriji po mojem okusu na?el tudi Nissan Juke
Povezava za deljenje
Deli na druge strani