Skoči na vsebino
temnenje stekel
Napisano

Od Foliateca bo zbledala ja.... Ne kar nekaj na pamet prosim, kar nima? na ?ipah nalepljeno ;)

kaj jaa; povej, katere priporo?a? in katere ne

sicer p Boj?, sploooh ne zgleda tak slabo

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

A ve?, da sem opazu, da res bolj leti. Po moje je ene 15 KS mo?nej?i... Sumim bolj aerodinami?en odboj svetlobe... :hohoho::hohoho:

Ne vem, ?e se kaj noter vid... Takrat sem jaz noter in me n? ne briga kaj je zuni... Ga bom Uklopkotu posodu, pa pol noter gledu... Poro?am... :hohoho:

ma? folijo sm zato da se not oz. vn ne vidi? - ?e je navadna ti bo s?asoma zbledela

zelo kvalitetna je GLASS GARD -

?e vas zanima si preberite pod tem naslovom.

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Komar,kje si nabavu te kromirane ventil?ke?Bi jih imel tudi jaz(cena??) :)

LP Alex.

originalne kromirane ventil?ke dobi? ?e skupaj z litimi plati??i - Avstrija je glavni center za Mazdo in pokriva osrednji del Evrope

za krom.vent. pa povpra?aj na mazdinih servisih

ni rostfrei ampak inox :D

joke!!!!!

eno in isto sranje :D
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ko sem kupil M6,me je stra?no motilo to,da so bili zav.diski in ?eljusti zelo zarjaveli.

No,in med prazniki sem se odlo?il,da zadevo polep?amo.?e prej sem si nabavil dvo-komponentno barvo,

ki je narejena specijalno za za te namene(vzdr?i do 600°C).

Tisti,ki imate Mazde 6,veste kako ?alosno izgleda vse skupaj,ko je zarjavelo.

Na ?alost nisem poslikal zadeve,preden sem se je lotu. sramezljiv

No,spodaj je par slikic kako vse skupaj izgleda..

rja na zavornih diskh tudi mene stra?no moti.

avto tega razreda si rjo v tak?nih razse?nosthi ne bi smel privo?titi. vsak bi moral pisati na MMS kot stvarno napako.

zakaj nisi poslikal vse korake pri delu?

druga?e pa je delo dobro opravljeno (problem je odviti ?e lita plati??a.....)

ko bom imela naslednji servis, se bom zmenila ?e za to

pri litih plasti??ih morajo biti ?e ventili in rosfraja in zgled bo popoln.

lp

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

sam ti gledas leco in ne prizgano luc...komar ma tud isto kot midva...se pravi halogenke (H1)

zakaj mi noces verjet? :(

prva in druga slika sta xenon (opazis po svetlobi, bolj modrikasta in ima napravo za pranje zarometov, take ma boss

tretja slika pa navadne halogenke (take mam jaz, ti, komar)

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

sj verjamem, razlika pa se opazi samo, ?e so pri?gane

samo ?e pojem le?e mi razlo?i

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

ne vem, ti si itak ponavad na neke nanoherce...:D

drugac pa za montazo xenona je skor enciklpedija napisana na forumu...

:)

to si zdaj dodala...ne ne, xenon je drugacna zarnica in sistem, ti pa jaz imava, po vrstnem redu iz zunanje strani avta proti notranjosti: H1 kratka luc (zasencena), zmigavc, meglenka (H3) in dolga luc H1...

boss, npr. ima xenon (to so tiste modrikaste mocne luci), ostalo isto kot midva

upam, da sem razjasnil zdaj

pa ima ?ist zares: prva je modra, druga rumena in dve beli - ?e gledam od zunanje proti notranjosti

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

ce je tvoja mazda se vedno ta ista iz predstavitve clanov Violet potem nimas ksenonke, ampak navadne H1 kot jaz...navadna zarnica stane cca. 4 eur, menja ti jo pa serviser na mazdi (ce se ti ne ljub sama se z njo ukvarjat) :bravo:

labi, a nisva na isti frekvenci?

ksenonke sta tisti dve okrogli samostojni beli nekje pri sprednjem odbija?u (pri Komarjevi mazdi se lepo vidi)

?e je pa ?e kje drugje, me pa podu?i

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

pa sej ti nimas xenon? al si naknadno montirala?

drugace pa navadne relativno hitro crkujejo, se posebej ce pise OSRAM na njih

se mi je kar zdel, da sem bosov stavek prehitr prebrala citiram"xsenon sistem ima xsenonske zgolj zasen?ne lu?i (kratke)" - pa ne se smejat

ne vem zakaj kratke lu?i pri mazdi tako hitro pregorijo, saj sem pri prej?njem avtomobilu mogo?e 2 x na 4 leta menjala kak?no lu?

kdo kaj ve, koliko stane delo in monta?a ksenonk.

zamenjala sem samo zimske gume in dodala lita plasti??a

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

No, za moje o?i (pa imam 4!!!!) ve? svetlobe definitivno daje vision plus, je pa res, da je lep?a (bolj bela)svetloba pri blue vision...najceneje dobi? te ?arnice na E-bay-u!!!

O Osramovih ?arnicah pa ne bi zgubljal besed - v 6-ki zdr?ijo pribli?no mesec, najve? dva... :(

meni so ?e drugi? crknle obe ksenonke , prvi? samo ena v razmiku parih mesecev - ali je res, da je glavni povzro?itelj predvsem premo?an motor, ker imajo tudi bemweji ipd. modeli enak problem
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zakaj naj kupim rx8?
Napisano

upam, da Audija ne bos kupil ker je to res kmecki avto na kvadrat

za porsche pa samo :bravo:

odvisno kaj ho?e?? ?portnega ali limuzino

Audi A8 3,7 qouatro je pa itak klasa zase :rozico:

kaj pa ima porshe zanimivega, razen pospe?kov

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The re-make of.....
Napisano

Res je ?e to sezono pa naslednjo pol pa ga zamenja 450ccm 4takt!!!!!(planirano tako)

Pa gass super moto varjanta ?e zraven!!!!

bil sm kot srednje?olec usekan na direke pa to pa sm se polomu 1x mal pa je motor ?u od bajte zdj je pa spet pr bajt in orjem samo ?e po hosti se pa kdaj pa kdaj zapelemo na poligon!!!

?e ne gre? na điro pol pa vsaj na ledeno kavo pridi k jezeru na Rakitni

hvala za povabilo, sam bom prej na?la Ribinco kot Rakitno

zame je 250ccm zakon, 450 ?zmeden? :ne vem: a ni prehud zalogaj :ne vem:

:blink: Kako pa to zgleda se peljat na cross progi so sopotnica??? Boga rit.... :aaaaa:

In si na istem kot jaz.... hm.... don't thing I understand that precisely...... ?zmeden?

LP daVid

isto kot ti, sam da n? ne jamram, ;)

Kaj je to j... a misli? le?nikov? :D

uklopko, na na?em konc se pogovarjajo o orehih :hohoho:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The re-make of.....
Napisano

(1.5m gor pa dol se sploh ne spla?a s takim motorjom pelat!!!!) to bo takrat, ko bo imel specialne amortiizetje visoke 1,5 m :bravo:

?e me vabi? na ?iro kot gledalko bo bolj ?voh, ?e me vabi? kot voznico pa tudi, ker sem se v glavnem vozila kot sopotnica po progi za cross. ?e me pa danes vpra?a?, bi ga pa tud vozila, sam pol sva pa z Davidom na istem.

Kak?en je 4takt,? Kako da ti je ta pre?voh, ga bo? zato prodal in kupil kaj?

Ali se udele?uje? tudi kak?nih tekmovanj, Akrapovi?ev pokal pa sem zasledila na netu, v?asih je bilo dr?avno prvenstvo, evropsko

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The re-make of.....
Napisano

Violca A TI MENE MAL ZAJEBAVA?!!? :hohoho:

Sj sm res bl pri tamalih ampak sam motor pa kar prgajnam da gre po luftu!!!! :D

Je PA 250ccm ki pa je ?e rahlo pre?voh :(

eno slikco mam samo na tem ra?unalniku ostale sledijo ko bom doma,in ko operem motor

druga?e pa vabljenana ?iro!!!

post-363-1156684018.jpg

:hohoho::hohoho: uklopko, uklopko, kar ne morem verjet, sm ne re?, da se udele?uje? tudi dirk za akrapovi?ev pokal :D

__

David, sploh ne vem zakaj po polurni vo?nji tako stoka?, mislm, da je s crosom najbolj udobna vo?nja, kar jih je bilo (saj ve?, "pol metra" gor in dol) :prstgor:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The re-make of.....
Napisano

Hm violica...saj je vidit na sliki.... :hohoho:

To je bil "skoraj" glavni razlog da sem se odpravil do Uro?a......

Bil sam precej ?asa "Crossist" in kot karte ka?ejo bom to spet postal..... <_<

LP daVid

ker je slika slaba, sem mislila da je 125 ccm, ko pa sem ?e enkrat pogledala, pa res nisem ve? prepri?ana,

kaj pa uklopko dela na takem motorju, al ga on pelje al motor njega al ka?e bratovega :hohoho:

david, karte ti ka?ejo, da bo? naslednji? ostal brez j... :ouje:

uklopko, daj kak?no sliko da ga vidim ?e s strani - po mo?nosti spucanga

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rx-8 + predelava na plin?
Napisano

violet: ni treba da mas priusa, ze ce dosegas manjso porabo pomeni da te skrbi za okolje tudi :) (no ja vecini boli smth. za okolje, ampak tko je)

najbolj je pomembna miselnost ljudi - ta pa kot ve? je porazna, ugotovijo ?ele takrat, ko je za to ?al ?e prepozno

pri vseh ekolo?kih avtomobilih je pa najve?ja ironija to, da, ?e ?e nekaj naredijo za okolje prijazno in za tvoj ?ep pri nabavi goriva, pa nabijejo prodajno ceno tako visoko, da verjetno takih avtomobilov nih?e ne bo kupil

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rx-8 + predelava na plin?
Napisano

blinki: hrvatje se s tem bolj ukvarjajo kot mi, (gledala sem njihovo oddajo, vendar je bila predelava v "gara?i" na starej?ih avtomobilih.)

misli pa tudi na to, kako bo? "polnil" na na?ih ?rpalkah

labi: skrb za okolje sem zavrgla ob misli, koliko stane Toyota prius ... zopet bom razmi?ljala, ko bodo cene teh avtomobilov normalne

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

Da in to namenoma (o kitajskem horoskopu sicer nimam pojma), ker imam vtis, da ko je tvoj ego nekoliko ugro?en, mora? pi?iti nazaj, ali pa se vsaj nakostre?iti....in nakazati, da ne mara? zgubljati (se mogo?e motim?)...?eprav tvoj "nasprotnik" ni imel slabih namenov.

Na podlagi ?esa si ti zaklju?ila, da se "petelinim", "konjim", ali celo "psujem"... :ne vem: :ne vem: :ne vem:

:hohoho::hohoho::hohoho: odkar je pomanjkljiv moj izum

?e si ?e al pa ?e bo? kadarkol kakr?nokol dav?no napoved zaj., se pa spomni na svojo pomankljivost :danzoman::danzoman::hohoho:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

A si po kitajskem horoskopu osa, ali kaj podobnega. Ali si nejevojna zaradi...pustimo to.

Ne bit jezna, ?e ima kdo v?asih kak preblisk na tvojo domislico, saj je bil ne?kodljiv, ne?aljiv, hudomu?no simpati?en in je zgolj opozarjal na pomanjlklivosti tvojega "izuma"

oso si sigurn ?ist na nov pogruntal

zata bi pa rekla, da od vseh znamenj po kitajskem horoskopu ti najbolj ustreza petelin: zelo uspesni , marljivi , vztrajni , arogantni , iskreni ,nenavadni in pravi avanturisti .

konj: zelo prijateljski , odprti ,nepremisljeni, trmasti , mocni ,energicni in nestabilnega razpolozenja.

ali pa pes: zelo zanesljivi ,vdani , marljivi , odgovorni , konzervativni , druzabni ,simpaticni in kdaj prevec staticni.

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.