drugac pa za montazo xenona je skor enciklpedija napisana na forumu...
to si zdaj dodala...ne ne, xenon je drugacna zarnica in sistem, ti pa jaz imava, po vrstnem redu iz zunanje strani avta proti notranjosti: H1 kratka luc (zasencena), zmigavc, meglenka (H3) in dolga luc H1...
boss, npr. ima xenon (to so tiste modrikaste mocne luci), ostalo isto kot midva
upam, da sem razjasnil zdaj
pa ima ?ist zares: prva je modra, druga rumena in dve beli - ?e gledam od zunanje proti notranjosti
ce je tvoja mazda se vedno ta ista iz predstavitve clanov Violet potem nimas ksenonke, ampak navadne H1 kot jaz...navadna zarnica stane cca. 4 eur, menja ti jo pa serviser na mazdi (ce se ti ne ljub sama se z njo ukvarjat)
labi, a nisva na isti frekvenci?
ksenonke sta tisti dve okrogli samostojni beli nekje pri sprednjem odbija?u (pri Komarjevi mazdi se lepo vidi)
No, za moje o?i (pa imam 4!!!!) ve? svetlobe definitivno daje vision plus, je pa res, da je lep?a (bolj bela)svetloba pri blue vision...najceneje dobi? te ?arnice na E-bay-u!!!
O Osramovih ?arnicah pa ne bi zgubljal besed - v 6-ki zdr?ijo pribli?no mesec, najve? dva...
meni so ?e drugi? crknle obe ksenonke , prvi? samo ena v razmiku parih mesecev - ali je res, da je glavni povzro?itelj predvsem premo?an motor, ker imajo tudi bemweji ipd. modeli enak problem
Res je ?e to sezono pa naslednjo pol pa ga zamenja 450ccm 4takt!!!!!(planirano tako)
Pa gass super moto varjanta ?e zraven!!!!
bil sm kot srednje?olec usekan na direke pa to pa sm se polomu 1x mal pa je motor ?u od bajte zdj je pa spet pr bajt in orjem samo ?e po hosti se pa kdaj pa kdaj zapelemo na poligon!!!
?e ne gre? na điro pol pa vsaj na ledeno kavo pridi k jezeru na Rakitni
hvala za povabilo, sam bom prej na?la Ribinco kot Rakitno
zame je 250ccm zakon, 450 :ne vem: a ni prehud zalogaj :ne vem:
Kako pa to zgleda se peljat na cross progi so sopotnica??? Boga rit....
In si na istem kot jaz.... hm.... don't thing I understand that precisely......
(1.5m gor pa dol se sploh ne spla?a s takim motorjom pelat!!!!) to bo takrat, ko bo imel specialne amortiizetje visoke 1,5 m
?e me vabi? na ?iro kot gledalko bo bolj ?voh, ?e me vabi? kot voznico pa tudi, ker sem se v glavnem vozila kot sopotnica po progi za cross. ?e me pa danes vpra?a?, bi ga pa tud vozila, sam pol sva pa z Davidom na istem.
Kak?en je 4takt,? Kako da ti je ta pre?voh, ga bo? zato prodal in kupil kaj?
Ali se udele?uje? tudi kak?nih tekmovanj, Akrapovi?ev pokal pa sem zasledila na netu, v?asih je bilo dr?avno prvenstvo, evropsko
Sj sm res bl pri tamalih ampak sam motor pa kar prgajnam da gre po luftu!!!!
Je PA 250ccm ki pa je ?e rahlo pre?voh
eno slikco mam samo na tem ra?unalniku ostale sledijo ko bom doma,in ko operem motor
druga?e pa vabljenana ?iro!!!
uklopko, uklopko, kar ne morem verjet, sm ne re?, da se udele?uje? tudi dirk za akrapovi?ev pokal
__
David, sploh ne vem zakaj po polurni vo?nji tako stoka?, mislm, da je s crosom najbolj udobna vo?nja, kar jih je bilo (saj ve?, "pol metra" gor in dol)
violet: ni treba da mas priusa, ze ce dosegas manjso porabo pomeni da te skrbi za okolje tudi (no ja vecini boli smth. za okolje, ampak tko je)
najbolj je pomembna miselnost ljudi - ta pa kot ve? je porazna, ugotovijo ?ele takrat, ko je za to ?al ?e prepozno
pri vseh ekolo?kih avtomobilih je pa najve?ja ironija to, da, ?e ?e nekaj naredijo za okolje prijazno in za tvoj ?ep pri nabavi goriva, pa nabijejo prodajno ceno tako visoko, da verjetno takih avtomobilov nih?e ne bo kupil
Da in to namenoma (o kitajskem horoskopu sicer nimam pojma), ker imam vtis, da ko je tvoj ego nekoliko ugro?en, mora? pi?iti nazaj, ali pa se vsaj nakostre?iti....in nakazati, da ne mara? zgubljati (se mogo?e motim?)...?eprav tvoj "nasprotnik" ni imel slabih namenov.
Na podlagi ?esa si ti zaklju?ila, da se "petelinim", "konjim", ali celo "psujem"... :ne vem: :ne vem: :ne vem:
odkar je pomanjkljiv moj izum
?e si ?e al pa ?e bo? kadarkol kakr?nokol dav?no napoved zaj., se pa spomni na svojo pomankljivost
A si po kitajskem horoskopu osa, ali kaj podobnega. Ali si nejevojna zaradi...pustimo to.
Ne bit jezna, ?e ima kdo v?asih kak preblisk na tvojo domislico, saj je bil ne?kodljiv, ne?aljiv, hudomu?no simpati?en in je zgolj opozarjal na pomanjlklivosti tvojega "izuma"
oso si sigurn ?ist na nov pogruntal
zata bi pa rekla, da od vseh znamenj po kitajskem horoskopu ti najbolj ustreza petelin: zelo uspesni , marljivi , vztrajni , arogantni , iskreni ,nenavadni in pravi avanturisti .
konj: zelo prijateljski , odprti ,nepremisljeni, trmasti , mocni ,energicni in nestabilnega razpolozenja.
ali pa pes: zelo zanesljivi ,vdani , marljivi , odgovorni , konzervativni , druzabni ,simpaticni in kdaj prevec staticni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sicer p Boj?, sploooh ne zgleda tak slabo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani