zdej mi pa res ni jans...moj K&N filter da zvok od sebe i to jak! bom posnev pa pokazu,res pa je da znotraj ko si v avtu ni neke razlike...ce pa se prpeljem mem tebe bos pa takoj ga slisu,ce pa ne...pol pa res nevem...
Pri meni je bil zvok isti kot z navadnim. Ni bilo nobene razlike. Ampak to je govora o vgradnem ?portnem filtru (tistem, ki se da v original airbox namesto navadnega zra?nega).
Zde pa res ne vem kaj naj eni pravjo da ne da zvoka eni da ga da zgleda da bom mogu dat 60eur in probat upam da se ne bom nafuku. Hvala
Vgradni ?portni filter NE da nobenega drugega zvoka. Govorim iz izku?enj, ker ga imam tudi sam. Se pa spla?a dat 60 eur ?e bo? avto imel dalj ?asa saj potem ?portni filter samo ??isti? in ne rabi? drugih kupovat. ?e pa ho?e? da se avto dere bo? pa? moral kupit konusni ?portni filter.
Js sem ?eljusti barval z Motipovim setom. Res da je stal okoli 20-25 eur ampak sem zelo zadovoljn z kon?nim izdelkom. Barval sem lani poleti in je barva ?e vedno tak?na kot je bila je pa res da se pozimi ne vozim. V setu je barva, trdilec, ?istilec in ?opi?. Po 4 pobarvanih ?eljustih je barve ostalo ?e najmanj za enkrat. Tako da tale set zelo priporo?am.
Ko ste ?e v elementu bi rabil malo pomo?i . Lepo bi prosil koga ?e mi mogo?e lahko v photoshopu naredi rde?e lug nutse (matice na felni). ?e bo pa kdo imel ?e kaj vi?ka ?asa pa bi prosil ?e lahko ?e v ?rni barvi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani