Tole ni blo nikol do konca montirano, in zdej slu?i kot kavna mizica. Drga? ma pa kolega 195 45 15 na 8'' feltni ?e kar en lep ?as, in nima nekih problemov
Poliesterska smola topi vsega hudi?a! Zato pa obstaja ?e epoksi smola Pa za taka oblikovanja je 10000% najbolj?e ?E lahko dobi? ono kaj je za ikebane (tako zeleno ponavadi). Male kose se da dobit, kake ve?je pa nimam pojma kje dobit.
Lastnosti:
-ultra lahko
-nevrjetno prijazno za oblikovat
-smola ga ne topi,...
?e mi kdo zrihta tole stvar v velikih kosih in ?e ve?jih koli?inah takoj ju3 za?nem z novim projektom
Aia...moj odbija? je tudi pobarvan in je meni osebno kr v?e?
Velikosti kot en povpre?n cegu dobi? v vsaki cvetli?arni, pa jih ve? zlima? skupej in gasa?
Mene zanima kje po cesti bi se ti vedno takole vozil, za progo mi je jasno samo za po cesti furat pa ne najbolj. :ne vem:
Malo ve? ajn?laga, nikol ne ?kodi, mxka ga ma pa ?e tako ali tako zelo malo. Sicer tale na sliki je ?e kr ekstrem, in ma verjetno tut aks?enkle predelane.
Zakaj neumnost, malo morje folka fura tak setup, pa nisem videl ?e nobenega ki bi imel zaradi tega kak?en problem... Lepo se 'zalepi' z loctitom in je to to, pa itq se zadeva ne more od?ravbat, ker jo dr?i volanski kon?nik. Niti ni pod neko resno obremenitvijo....
Govorim o taki zadevi, samo ?e montiram take spacerje, dobi avto toe out? na kolesih, naredim optiko, pa sm spet tm kot sem bil brez spacerjev? Razumem ?e bi samo v eno stran rad mel ve?ji lock, v drugo bi bil manj?i. ?e bi pa rad mel na obe strani, se pa men zatakne, razen ?e se toe pol spremeni, s tem tudi obraba gum itd...
Pa zaenkrat bo kr powered steering rack, ker avto je ?e vedno daily, pa ?e en ?as bo
sicer mi bo edn zrihtu Vogtlandove za zlo pocen, sej 600? devat za amortizerje je res mal huda, druga? kar se pa stro?kov ti?e mi sploh ni va?n, ker mam veselje do tega
Pri podvozju je kolko para tolko muzike, pa v tem postu spodbija? samega sebe...
Glede apexov , jz lah re?m da nisem mel nobenga sranja z njimi, sicer ko se je menjalo so se menjali tudi amortizerji, ni? tr?ani ali kraj?ani, samo novi, pa sem vozil to kak?no leto. Avto se ni neenakomerno posedu itd...
Je pa res da sem to vozil na Fiat Puntu, ki je mel celih 60konj. Tebi predvidevam da se ti gre bolj da bo avto padu ne toliko za performance. Glede gewind pa je tako, lahko si na?tela? vi?ino po ve?ini tudi trdoto, ?esar ?e menja? samo fedre ne mor? ane.
Vglavnem zmislit se mora? kaj bi rad, kolk ma? $$ na razpolago, pol pa dalje.
Nisem jih nikol vozil sam ves kako je s tem, niso KWjke ali HR ali kej podobnga. Ceprav za povpre?nega uporabnika znajo bit vredu. Ne pa kupovat gewind za 200? take pa sem vozil, in jih nebo noben moj avto ve? videl....niti ne grejo 'dost' dol, ?e pa ?e dose?e? pribli?no vi?ino se pa avto vsede na bumpstope tako da samo ska?e? sem in tja po cesti. Pa tudi ?e ne je trd za popizdit...
Moje mnenje, na podvozju, gumah in bremzah ni za ?parat, raje vozi stock ?e je ?e tko...
P.s. jz sm jih zamenjal ker sem mel porezane original fedre prej... (enga smajlija k joka rabmo)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravo!
Se komu sanja kje bi dobil T?V za tole? Oziroma neko podobno zadevo.
http://www.thespeedline.us/servlet/the-91/...eed6-LED/Detail
LP
Jero
Povezava za deljenje
Deli na druge strani