Skoči na vsebino
crd tuning box
Napisano

z ali brez powerboxa? Je pri tebi kaj razlike pri porabi?

Tista poraba je bila ?e brez, ko se je vozila sama v GO, sedaj pa ne opazim kak?ne bistvene razlike, porabi tistih 6,3-6,5 l.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

Ni re?eno,ker dizela?a mora? vozit v vi?jih prestavah z ni?jimi obrati.In to ponavadi ne?nej?emu spolu ne gre najbolj?e od rok. ;)

Zgleda da je pri nas druga?e, ker ko se je dnevno vozila v GO je bla poraba 5,9

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

Mogo?e sem slabo napisal, meni je pozimi avto tudi vlekel pri nmizkih obratih, samo ko se je ozra?je segrelo je za?el kadit in ni ve? vlekel kot prej....pa poraba mi je zrasla iz sedanjih 6.1 na 8.5...

Na tistih treh ?icah ki gredo na commorail, nima? mo?nosti regulirati ni? drugega kot da z uporom se motorju zla?e? vrednost in elektronikas posledi?no dvigne pritisk v commonrailu...zato je po moje u?inek enak

kolko bi me pri?u ta modul za mojo mazdo?

Moja poraba pri zadnjem tanku je bila 6,3.

Verjetno bi bila ?e manj?a, ?e bi ve? vozila najdra?ja, ker jaz jo kar ganjam po teh ovinkih. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

Uspe?no smo nadgradili 3 nove mazda?e - enemu celo izmerili ve?ji prirastek kot pravi proizvajalec :bravo:

Konec naslednjega tedna spet naro?im, anyone?

P.S. Na voljo je tudi en rabljen za manj denarja - pol garancije je ?e

A bi ta rabljen ustrezal moji M6 cd136, pa kak?en je prirastek mo?i.

Ali je ta tuning rizi?en, ker ima avto 110k km.

Pa cena. Lahko na ZS

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

89 je osnoven, gre pa do 350?....od nenastavljivega, do nastavljivega do takega z daljincem (lahko med voznjo preklaplja?)

nenastavljivega NE KUPUJTE (!!!) ?e imate DPF!!!

v ceniku celo 400? a ker sem jih kupil ze kar nekaj za fante daje dobro ceno

Imam M6 brez DPF, 136hp. Kolk bi pri?el nastavljivi, oz. ali tudi nenastavljivi da tiste obljubljene konji?e.

Ali tudi pri nenastavljivem avto lep?e vle?e iz nizkih obratov ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

crd tuning

Misli? resno ali se hecamo, ker nameravam kupiti.

Ti boxi stanejo 89?,govorili ste o 200 in ve?, pa ful majhno izgleda na sliki. A imajo ti tudi za nastavljat razli?ne stopnje, kot pravite.

Kolk pa se realno dvigne poraba.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

ja ta box zacne trgat ze pri 3, programi naprej pa samo porazdelijo delovno polje....jaz se vozim komot 1000-1500rpm...

Halo, a je to kaka skrivnost, ker nih?e ne pove od katere firme maste te boxe ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

Evo dal na 8 in bom zdele en teden al pa dva testiral na tej nastavitvi... zaenkrat vse OK

Od kere firme maste to. Tudi kak?en link bi prosu, pa kje ste nabavljali ?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

Kako se zadeva obnese, vsi obljubljajo velik prirastek mo?i in navora.Tudi cenovni razpon je velik.Zanima me ali ima kdo osebne izku?nje z power boxi, pa kateri proizvajalec da najve? za vlo?eni denar.

Tega je na ebayu malo morje, zato bi rabil malo pomo?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.