VSe je odvisno koliko ?eli? investirati v sistem. V vsakem primeru je seveda odvisno od opreme, ki jo ima?. Recimo da je mp3, ki ga posliu?a? visoke kvalitete da vsaj nekaj pokrijemo druga?e si ?e v startu na slab?em. Potem je tu na vrsti radio, ?e slabo reproducira glasbo, je tudi dobri zvo?niki ne morejo lepo zaigrati. ?e ?eli? imeti pa glasno in ?isto rglasbo, potem ti pa v vsakem primeru svetujem oja?evalec in izolacijo v vrata - s tem bo? dobil tudi na basih. Komponente so seveda pomembne, vendar tudi vrhunski zvo?niki ne bodo dobro igrali ?e je monta?a slaba
Vem ja, sem ?e povpra?eval na IL motorsport glede bremz, poslal ID avta in mi je odgovoril, da imam ve?je diske, se pravi take kot 1.8 (276 in 270mm), 1.6 so imele okrog 250mm diske.
Ima kdo kak?ne izku?nje z Mtec diski in plo??icami? Sem najdu na eBayu za moje pojme kar ugodno ponudbo za 4 diske in pripadajo?e plo??ice - cca 220? s po?tnino.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
VSe je odvisno koliko ?eli? investirati v sistem. V vsakem primeru je seveda odvisno od opreme, ki jo ima?. Recimo da je mp3, ki ga posliu?a? visoke kvalitete da vsaj nekaj pokrijemo
druga?e si ?e v startu na slab?em. Potem je tu na vrsti radio, ?e slabo reproducira glasbo, je tudi dobri zvo?niki ne morejo lepo zaigrati. ?e ?eli? imeti pa glasno in ?isto rglasbo, potem ti pa v vsakem primeru svetujem oja?evalec in izolacijo v vrata - s tem bo? dobil tudi na basih. Komponente so seveda pomembne, vendar tudi vrhunski zvo?niki ne bodo dobro igrali ?e je monta?a slaba 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani