Js na tvojem mestu bi nabavu tisto belo Xedos 9, ki se prodaja na netu za 650?, prestavu elektriko in motor. In ker se neve v kakem stanju je motor bi js iz preventive se generalko naredu
Zdej je ?e cenej?a, sam je tud neki z motorjem verjetn
Kako bi lahko povecal moc na b2500 di? Nasraufal turbino?
Lp
Sicer sta baje dva razli?na motorja ampak turbo: (kopirano iz enega testa)
"Kupec lahko izbira med dvema razli?icama motorjev. Oba sta 2,5 litrska dizla, polnjena s pomo?jo turbo polnilnika. Prvi ima 78 KM, mo?nej?i, testni pa 109 KM pri 3500 vrt/min. Dodatno mo? pa pridobi s pomo?jo hladilnika stisnjenega zraka. Vendar pa je ?e pomembnej?i podatek o 266Nm navora pri 2000 vrt/min, ko pride do izraza turbina."
Nism ?ist sigurn - ampak za vsako stvar ki ni homologirana je 500? kazni, pla?a? izredni tehni?ni pregled in tablce ti poberejo - dokler ne uredi? zadeve. Lohk je pa ?e kak?na avtovleka zravn.
Tako je lansko leto reku policaj kolegu - ko ga je ustavu z motorjem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam sem hotel pred zimo od punce jeklene feltne zbrusit in pobarvat.
Ko sem pol ure drgnil tiste rjave feltne in ni bilo hudega napredka, sem jih nalo?il v avto in odpeljal kolegu da jih je speskal in pobarval!!!
Preve? matranja za tistih par ??? da bi delal par dni ro?no.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani