Skoči na vsebino
barvanje 18col
Napisano

Sam sem hotel pred zimo od punce jeklene feltne zbrusit in pobarvat.

Ko sem pol ure drgnil tiste rjave feltne in ni bilo hudega napredka, sem jih nalo?il v avto in odpeljal kolegu da jih je speskal in pobarval!!! 

Preve? matranja za tistih par ??? da bi delal par dni ro?no.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaščita pragov
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

photoshop
Napisano

kok pa si dal velikost?mene pa zanima za 18 col..ali lahko se drugo sliko mi naredis prosim..

lp

Pomoje je to kar sm dal 19col. Glih najbolj? ni, se pa mal vid.

A te ki ma? zdej gor so pa 17"?

Objavljena slika

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda b2500
Napisano

Hey.

Kako bi lahko povecal moc na b2500 di? Nasraufal turbino?

Lp

?zmeden?

Sicer sta baje dva razli?na motorja ampak turbo: (kopirano iz enega testa)

"Kupec lahko izbira med dvema razli?icama motorjev. Oba sta 2,5 litrska dizla, polnjena s pomo?jo turbo polnilnika. Prvi ima 78 KM, mo?nej?i, testni pa 109 KM pri 3500 vrt/min. Dodatno mo? pa pridobi s pomo?jo hladilnika stisnjenega zraka. Vendar pa je ?e pomembnej?i podatek o 266Nm navora pri 2000 vrt/min, ko pride do izraza turbina."

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

U?eri sem po dooolgem cajtu videl Multiplo, danes pa se vozil za ?t.2 med grdobci, stari Ford Ka. <_<

Danes sem se stra?no zaljubu v Peugeot RCZ, matr za moj okus avto?ek ne more biti lep?i. :ljubezen::jupiii:

:hohoho::hohoho: Sej ne bo? verjel, ampak en moj sodelovc ima doma to?no ta dva avta! Sej se mu vsi smejemo kje je najdu oba najgr?a avta!

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

Nism ?ist sigurn - ampak za vsako stvar ki ni homologirana je 500? kazni, pla?a? izredni tehni?ni pregled in tablce ti poberejo - dokler ne uredi? zadeve. Lohk je pa ?e kak?na avtovleka zravn.

Tako je lansko leto reku policaj kolegu - ko ga je ustavu z motorjem. :vskalo::vskalo::vskalo:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno day
Napisano

Ni? bolj kot ?e ga na cesti zavrti? do blokade. To je namre? vse kar se stori.

Hmmm, se morm verjetn opravi?t vsem :D , ampak sploh ga ?e nism do blokade stisnu! Sam do 7.000 o/min. :ne vem:

Pol se pa zna nardit da pridem na test. :bravo:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno day
Napisano

Mene pa zanima kok je ta dyno test "naporen" za avto oziroma ?e je to star avto (tko kot moj :D ) a bo pre?ivel? :ne vem: :ne vem:

Me zanima kok konji?kov ?e vle?e pr men. :)

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.