Nismo opustili ideje, vendar ni ni? pametnega. Na trgu prodajajo bolj grde izvedbe, zadnji? pa sem videl enga mazda?a iz severa, ?vedska al neki tazga in je imel lepo ledice v tisti ?pranji kot imam jaz v mislih in je blo zelo lepo...skratka ni?...?e bo kdo pogruntal kako dobro varianto pa ?akamo....
Najprej se opravicujem ker odpiram se eno temo glede avtomobila na plin, vendar me zelo zanima ce je ze kdo to montiral na novo mazdo 6, se pravi od letnika 2008 naprej ( vsaj mislim da so se takrat zacele).
Ker bi to rad dal v svojo mazdico l.2010, prosim za odgovore ce slucajno ima kdo to v tej Mazdi?
Za odgovore se vam zahvaljujem!
Lp
Morda mi rata vgradit junija, pa ti poro?am. Imam pa enako, vendar 1.8. Na BC mi pi?e povpre?no porabo 8,2l. Tebi? Sicer pa mi ?e ni jasno kako se priredi prostor za rezervoar, ker rezervne gume itak nimava, pa? pa predal?nike iz stiroporja. lp
Deluxe, ti se to lahko gre?, ker ima? navadne lu?i tako, da ni panike uporabljat avtomatiko, ki bi preklapljala med dnevnim lu?mi in zasen?nimi - predvsem je to zelo kriti?no pri xenonkah, ko se pelje? skozi tunele, kjer je konstanto vklapljanje in izklapljanje ?arometov.
Jaz sem to misel o dnevnih LED lu?eh kar malo opustil ravno zaradi xenonk, ki jim zaporedno pri?iganje in uga?anje ravno ne prija najbolje.
?aki a ni to tko da js zave?em te LED lu?i na ?ice od trenutnih dnevnih (sploh ne vem katere so to, automatika vse sama dela) in pol se mi preprosto led lu?i vklopijo z dnevnimi lu?mi. Aja dnevne so druge kot zasen?ene in se bi mi potem LED pono?i izklopile?! Aha, jaz bi pa hotel, da vse ostale lu?i ?pilajo po starem na automatiki, LED pa da so vklopljene vedno. Torej bi se jih dalo vezat na kontakt? :ne vem:
Razmi?ljam kako bi bilo, ?e bi si v prednji odbija?, kjer je ravno prostor vgradil ta moderne LED dnevne lu?i.
Najbolj me pritegnejo Mercedes L style, ?eprav na trgu ni 7 '?arni?nih', ampak samo 6. Glej sliko:
Moram pa ?e preverit, ?e je na mazda?u za tak tip sploh dovolj prostora tam kjer sem si zamislil.
Sicer pa lahko pridejo v po?tev tudi ravne LED lu?i, varianta:
Te bi pa bilo najbolj estetsko vgradit v skrajne re?e na 'spodnjem delu odbija?a'.
Ko ima? zadevo vgrajeno, je treba videt kako se in?talacija pove?e na obstoje?o, da se ti potem lu?i vklapljajo avtomatsko z originalnimi obstoje?imi dnevnimi lu?mi. Na tujih straneh original Mazda ?e ponuja LED dnevne lu?i, vendar v za moje pojme grdi izvedbi, poleg tega pa cena okoli 400-500?. V lastni re?iji si pa not do 100?.
?e kot opomba, v mislih imam prave lu?ke, ne pa led trakove, ker tisti so le kot neka estetska pozicija - nimajo neke svetilnosti.
js imam to lepo urejeno,imam nastimano tako da ko se vrata odprejo se osvetli tudi prostor za noge..deluje isto kot bralna lucka ko odklepam avto se prizgejo vse ledice..
lp iz Makedonije
kaj pa dela? tam dol? po?lji kako sliko tvojih ledic v mazdi...
ka ko bi se kr skup enkrat dobili pa zrihtamo letvice, ledice, montazo, svasta jaz bi tud mel to v moji pa zaj zaenkrat se nebi (ne upam zarad garancij..) narazn trgal plastike in ostalega. Uklopko pa mel ze kar nekaj mazd narazn tak da ve kak to gre heh.
ajt, se dobimo na potni?kem terminalu luke Koper...
Ja na tisti strani imajo turbinarje ja, sam se bom po praznikih pozanimal ?e imajo tudi za atmosferce...pa sem ?e vnaprej delal ra?une brez kr?marja...
vsem ponudnikom sem ?e pisal in zaenkrat ?e noben nima digitalnega TV tunerja mpeg 4. Vsi so mpeg 2. To pa ne dela pri nas, tako da bom ?e malo po?akal z nakupom. Menda jih bodo pri?eli vgrajevati ?ez 2 meseca..
Ve? ali manj je vse opisano ravno v tej temi, ?e pa ?eli? imeti navigacijo le kot navigacijo je pa najbolje, da kupi? recimo Garmina ali pa kej podobnega samo ne pri?akuj, da bo? lahko priklopil recimo TV anteno ali pa DVD player.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nismo opustili ideje, vendar ni ni? pametnega. Na trgu prodajajo bolj grde izvedbe, zadnji? pa sem videl enga mazda?a iz severa, ?vedska al neki tazga in je imel lepo ledice v tisti ?pranji kot imam jaz v mislih in je blo zelo lepo...skratka ni?...?e bo kdo pogruntal kako dobro varianto pa ?akamo....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani