Res je - 100 ltr. razlike. Sem ?ital malo nem?ke forume in se jih kar veliko odlo?a za odstranitev dodatnih zadnjih sede?ev. Posledi?no zato tudi te stvari prodajajo preko Ebay-a za neke ne preve? pretirane cene. Sicer ne mislim dodatno vgrajevat sede?ev, ampak me je bolj zanimalo ali je to sploh mo?no dodatno vgraditi.
Tudi jaz mislim, da so Eibach top klasa kar se vzmeti ti?e. Sam sem ?e pred ?asom vgradil na Civic-a vzmeti znamke Apex. Nevem, nekateri jih grajajo, ampak jaz do sedaj (gor so ?e sigurno najmanj 5 let) nimam nobenih slabih besed glede teh vzmeti.
?e bi ?e pa enkrat izbiral bi ziher izbral Eibach...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je - 100 ltr. razlike. Sem ?ital malo nem?ke forume in se jih kar veliko odlo?a za odstranitev dodatnih zadnjih sede?ev. Posledi?no zato tudi te stvari prodajajo preko Ebay-a za neke ne preve? pretirane cene. Sicer ne mislim dodatno vgrajevat sede?ev, ampak me je bolj zanimalo ali je to sploh mo?no dodatno vgraditi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani