Skoči na vsebino
Nadgradnja vzvratne kamere Mazda 6 GJ
Napisano

Vi se smejite, js pa resno razmi?ljam, da bi kupu Dasiato, glede na to, da se v garanciji ni zamenjal bluetooth modul in mi zmeri znova za?ne mp3 na za?etku brat, Ko pa dam mal ve? muske gor, ?e pa 5 min traja, da ga nalo?i. Ve kdo za koga, da bi kej naro?val za M6 GJ pred faceliftem?

Jaz sem bil pred tem, da naro?im iz aliexpress, ker je bila to ena redkih zadev, ki so me pri M6 2013 nervirale. Potem sem ga prodal in nabavil 2016, kjer je napaka glede mp3 odpravljena, infotainment sodobnej?i, ?eprav ?e vedno precej bogi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

150

175

Sicer pri 150 ni vseh prestav, ampak se zelo o?itno vidi razlika napram 175:

1. prestava: 45 vs. 55 km/h

2. prestava: 80 vs. 95 km/h

O?itno je diferencial drug, tako kot pri bencinarkah 145:165. Da bi ?li razvijat dva razli?na menjalnika za 20-25 konjev razlike, se verjetno nikakor ne bi izpla?alo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 2014 Chiptuning v Sloveniji
Napisano

V galeriji CSS si oglej imajo nekaj avtov (glej tudi mazda 6, motor je identi?en), ki so blizu obljubljenim ?tevilkam. Mora pa biti 3ka z 200-210 PS res raketa, verjamem, da jo redkokater golf GTI 6 ali 7 dohaja, razen trakcija z mesta je verjetno precej boga. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mx-5 turbo
Napisano

Katera generacija? Dvomim, da ima kdo izku?nje iz prve roke, je pa v tujini ogromno takih predelav, tudi komplet kiti se kupijo za turbo predelavo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.