Hmm ?e boste ?akal do menjave na zimake se vm ?e moje 19'' prdru?jo, kr so mal obgri?ene in to pa bi jih tut dal obnovit, sam zdej so na avtu pa lih ne gre kdo ve kok pride kej pra?no barvanje?
Naj ?e povem, zakaj ta ?rno rde?a, poleg znanega dejstva, da lep?e barvne kombinacije pa? ni, ?e to da mi ?rna feltna pa ?rna guma izgleda ?udno in pusto. tako, da ?e se da komu igrat bom zelo hvale?en, lahko pa tudi kdo doda kak svoj predlog za plati??e morda kdo ve za kj za kar jst ne vem (ne bi se ?udu)
Sj se mi je zdelo, da sem se prav odlo?il, in se jih bo ?e bo sre?a v soboto montiralo (da bosta s5 obe zadnji lu?ki delali) ja rde?o makino mam ja tko da mislim, da bo dobr zgledal
Da ne boste rekl, da sm avto kupu, rahlo spremeniu izpu?ni sistem in dodelal osvetlitev podvozja in CAI, na to pa na avtu nehal delat mam vpra?anje glede izgleda lu?i.
N? dost ve? ga ne ti??im, mogo?e da sm parkat potegnu ampak se mi zdi da nikakor ne bi smel bit tok ob?utne razlike na ?eji. Je lahko avto ?ejnej?i zaradi ?esa drugega?
Lih sm razmi?lov ?e je mo?no da je men poraba posko?ila,, kr precej odkar mam CAI gor? kr sm na polovici tanka pa sm naredu 150 km kr pomen da bom meu porabo cca 4 litre vi?jo se pravi okoli 12-13 je to mo?no?a lahko motor s CAI-om dobiva preve? zraka? danes so mi namre? ko sem stal na semaforju in sem dal v ler, spustil sklopko obrati padl skor na mejo, da bi avto crknu pol so se pa dvignl na normalno raven. ko sem se pa parkiral in pustil te?t mal je blo pa vse normalno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hmm ?e boste ?akal do menjave na zimake se vm ?e moje 19'' prdru?jo, kr so mal obgri?ene in to pa bi jih tut dal obnovit, sam zdej so na avtu pa lih ne gre kdo ve kok pride kej pra?no barvanje?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani