Skoči na vsebino
Car PC in podobno...
Napisano

Jst na moji 6 nimam v osnovi navigacije sm pa ?tudiral da bi dal v predal to zadevo http://www.dealextreme.com/p/7-touch-scree...-maps-4gb-56308

in priklopil na obstoje? xcarlink preko line in. Tako bi lahko imel vsaj nastavljanja glasnosti na volanu. Elektriko mam pa ?e itak spleano gor v predal. Sm pa mislil da bi nekako dal na vodila ko bi odprl se bi lcd dvignil in ko bi zaprl pa lepo spustil nazaj. To je en projekt, ki bi ga naredil sam cajt pa voljo treba najdt. Kaj vi mislite o tem?

p.s. te lcd naprave so ?e drugod preverjali in se baje kar dobro obnesejo (so dobri za ta dnar)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

led ?arnice za smerokaze
Napisano

Jst sm si pa dal led ?arnice v parkirne lu?i ampak so mi po enemu mescu za?ele kar utripat, mogo?e ve kdo zakaj? (so namenjene za parkirne lu?i)

Imam pa led ?arnice v avtu kot osvetljavo, te mi pa delajo ?e 3 mesece bp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

me?alnica barv
Napisano

Najprej povej iz kerega konca slovenije si, da se lahko oglasijo ljudje iz tvojega konca ali pa vsaj iz bli?ine.

Ljubljana in hvala za odgovore.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PARKIRNI SENZORJI
Napisano

No, kon?no sem jih tudi jaz montiral, porabil 3 ure, ni? vrtanja, samo odbija? dol, pa nalimat, povezat elektriko in speljat zvo?nik v armaturko. :bravo: Res simpl, pa deluje za enkrat :rispekt:

Link<:

http://www.parkingdynamics.co.uk/Vehicle-S...ng-Dynamics-PD1

Aja, ?koda, ker nisem n? pofotkal, je pa zelo izi vse skupaj.. :vesel:

Jst jih imam tud ?e eno leto skoraj in se dobro obnesejo.Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

me?alnica barv
Napisano

Men se je zgodl zadn? neki neprijetnea in sicer sm mel obe?eno neko di?avo okol noltranjega vzratnega ogledala

in le ta se mi je nekak odprl in mi je mal pokapljalo po armaturi in mi ra?rl barvo, sedaj bi pa rad da mi v me?alnici zme?ajo barvo v spreju, sam nevem kje ti najbolj to?no zme?ajo oz ?e ne celo enak odtenek barve naredijo. ?e kdo pozna kako dobro me?alnico naj nepi?e lp in hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.