in priklopil na obstoje? xcarlink preko line in. Tako bi lahko imel vsaj nastavljanja glasnosti na volanu. Elektriko mam pa ?e itak spleano gor v predal. Sm pa mislil da bi nekako dal na vodila ko bi odprl se bi lcd dvignil in ko bi zaprl pa lepo spustil nazaj. To je en projekt, ki bi ga naredil sam cajt pa voljo treba najdt. Kaj vi mislite o tem?
p.s. te lcd naprave so ?e drugod preverjali in se baje kar dobro obnesejo (so dobri za ta dnar)
No, kon?no sem jih tudi jaz montiral, porabil 3 ure, ni? vrtanja, samo odbija? dol, pa nalimat, povezat elektriko in speljat zvo?nik v armaturko. Res simpl, pa deluje za enkrat
Men se je zgodl zadn? neki neprijetnea in sicer sm mel obe?eno neko di?avo okol noltranjega vzratnega ogledala
in le ta se mi je nekak odprl in mi je mal pokapljalo po armaturi in mi ra?rl barvo, sedaj bi pa rad da mi v me?alnici zme?ajo barvo v spreju, sam nevem kje ti najbolj to?no zme?ajo oz ?e ne celo enak odtenek barve naredijo. ?e kdo pozna kako dobro me?alnico naj nepi?e lp in hvala.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem mislil na foruma?e ki to berejo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani