Skoči na vsebino
MAzda 3 MPS kolesa
Napisano

Vpra?anje: So 18" od 3 MPS I (prej?nja generacija) enake kot na 6 MPS? (kar se ti?e ET?), lahk dobim pocen jih za 6 za mojo, sam ne vem, da se ne bom kje zajebal in bodo ?trlele v rob? ET je neki 52,nekaj?

Ve?ji kot je ET bolj so plati??a pomakjena v notranjost vozila. ?e se prav spomnim imamo pri na?i m6 ET45 in ni nobenega problema.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Fantje je ksn junak k zna temnit luci na avtih...

jst bi na moji 6ki temniv spredne in zadne,a se je kdo ukvarju ze z tem?

da slism mal predloge...se bolse,da prpelm avto in to kr skupi ob :cheers: al pa :pepsi:

zrihtava?

LP

Kontaktiri symona :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

led ?arnice za smerokaze
Napisano

Naj Ajvar najprej pogleda, druga?e pa lahko organiziram nov group buy. Tud jaz bom rabil - ne zarad ledic zarad blinkanja 3x...

Po moje nas je 5-10 takoj, pa se kaka pametna cena dobi - ?e tako ni drago

:bravo:

1. Rendy

2.

3.

4.

5.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

led ?arnice za smerokaze
Napisano

Najla?je-ceneje je ?e vgradi? smart turn, ta ne jebe al je al ni pravo breme-?arnica gor priklopljena in skozi dela enako, pa ?e jeba?ki 3X utrip ima?, kot ga majo ?vabi. :danzoman:

Hm ma? ?e kej na zalogi? Pridm tut jutr po zadevo, ?e ma?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

led ?arnice za smerokaze
Napisano

Pozdravljeni.

Na pikniku je padla tudi debata o led ?arnicah za smerokaze. Pri njih nastane problem, saj ko pri?ge? smernik ta za?ne divje utripati. Kako bi se ta problem lahko re?il?

?e se prav spomnim sva se z sirius-om ?e nekaj pogovarjala o tej temi in je predlagav naj kar odprem novo temo s tem vpra?anjem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova dyno delavnica
Napisano

Ho?e re?t, da bo zrihtal svoj mlin?ek na 100 konjev kot, da bi navil MPSko na 300 konjev. Ironija je, da je MPSko la?e naviti na 300 konjev kot njegov avto na 110. In kaj bo potem, ko bo imela tvoja Mazda 3 100 konjev? A bo ful bolj ?la? A se ti bo spla?alo? :ne vem:

zdej se pa ?e nmal bl logi?n sli? :closedeyes:

dobr da mamo symona da zna de?ifrerat :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

me?alnica barv
Napisano

no?m reklame delat ampak priporo?am blik na zalo?ki u ljubljani, fantje majo supr odnos, tehni?no super podkovani, tko da znajo tut dobr svetvat kako pa kaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.