Skoči na vsebino
Barvanje pokrova ventilov mx-5
Napisano

V obiju in bauhausu dobi? barve za barvanje teh zadev jaz imam na mojem pobarvano in dr?i dobro mora? pa po barvanju v pe?ici ali kje drugje segret na 180 stopinj je pa kar nekaj barvnih odtenkov na razpolago in ?e kar poceni zadeva

post-619-1364594655_thumb.jpg tako pa to zgleda pri meni z to barvo iz obija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

ja 14.8 sem pa jaz na morju jap mit je pa to?no na moj rojstni dan tak da ne vem ?e bom pri?el tako da ?al.PATO ?udi me da se ?e nisma sre?ala kje v Mb ker jaz sem druga?e iz okolice Pragerskega in se kar dosti vozim po Mariboru.Sem pa bil v?eraj na ?ovu pri kramarskem sejmu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

fedri za BA ?asijo
Napisano

glej ?e i??e? dobre amortizerje za soliden denar so ti kayaba amortizerji najbolj?a izbira kar se pa feder ti?e pa vam povem da so apexovi zelo dobri trdni kot se spodobi kar za h&r ne morem re?t videl na lastne o?i ni vse v ceni so v?asih slab?e znamke bolj?e in ceneje kot pa neke znane znamke ki so absolutno dra?je in se potem po?uti? v avtu kot tale :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

ja malo je ?udno ker ?e falijo pragovi kar se pa ti?e blatnikov so pa delno ra?irjeni samo se ne vidi pod tem kotom bil pa je ta namen samo zaradi homologacije se mi ni dalo it v extrem ker je blo preve? poti za te papirje in seveda evrov na rti-ju v mb post-619-1271178200_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

FK gewinde
Napisano

glej ?e ti denar ni ovira potem pa ma? kaj bolj zahtevnegapost-619-1262556386_thumb.jpgal pa tele post-619-1262556439_thumb.jpgcena obeh je okli 1100 evrov

najbolje pa je da sam poleda? na ( jeroentje.nl ) ma? kar nekaj amortizerjev za bolj zahtevne voznike

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

ja sam vam moram povedat da so mre?ice ?ist ravne samo ta ?udn odsev majo ker so nove in da je na sliki tako ?udn izgled v ?ivo je to ?isto druga?e bojo pa pobarvane not pa morajo bit ker druga?e si lahko kupim za rezervo kar nekaj kilerjev :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

ja saj so bile v planu ?rene a so v a3m-u tako svinsko drage da bi vse skupaj blo preve? pa sem zato dal te navadne ki jih je tudi te?ko najti sem pol maribora prehodo pa niso meli nikjer kaj ?ele ?e bi iskal satovje ki ga je tudi te?je zmontirat bi ga pa seveda raj?i imel not kot mre?ice samo v na?ih koncih tega nimajo in bom raj? pobarval vse skupaj :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

ja saj okol lu?i ?e pride po?timano bo pobarvan ?rn rob v sivo tako da nebo tega prehoda in je ?e kar nekaj stvari ki jih bo treba malo po?timat v glavnem kon?ni izdelek bo tam nekje na spomlad tako da je ?e kar dela druga?e pa hvala vsem za pohvale in kritike sprejmem oboje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.