Skoči na vsebino
Menjava zvočnikov
Napisano

Da ne odpiram nove teme... 

Na šestici letnik 13 mi je na voznikovih vratih začel zvočnik poleg glasbe oddajati čudne zvoke... 

Se kdo ukvarja s popravilom ali menjavo le teh? 

Lahko tudi na ZS... 

Lp 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupinski Chip tuning pomlad 2021-Tunerc
Napisano

Hitrost zabijanja filtra je posledica nečesa, kar v motorju ni optimalno. Lahko je gorivo, lahko je kako tipalo, ki ne zazna prave temperature, lahko je kak senzor... Veliko dejavnikov vpliva na to. Tudi filter zraka je pri vozilih, ki vozijo po makadamu bolj zapacan, kot pri mestni vožnji. Že samo ime "filter trdih delcev" ti pove, da treba filter menjavat ali čistit. Filter kabine vsak menja...motorja tudi...izpušnih plinov bi pa čistili. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano
pred 1 uro je sportman333 napisal:

Vrhniški klanec na primorki je že zanimiv, pa nima 30% :) , sem ga n-krat prevozil v času ko sem živel še v Postojni in je z dizlom to voziti bistveno bolj elegantno, kjer se lahko s 6 pelješ ali 130km/h ali pa imaš na vrhu klanca 190km/h, pa sem imel 2.2 cdti z samo 140km :)....z bencinarjem pa telovadiš :).....pa nisem želel napisati da z bencinarjem ne moreš/ne prideš, itd....samo z dizlom je bistveno bolj elegantno :)....

In v čem je poanta na vrhu klanca imet 190 na uro? Doživiš orgazem takrat? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano
pred 8 urami je Husky1290 napisal:

Dizel proti bencinar je tako ali tako popolnoma drugačen stil vožnje, s turbino ali brez. Primerjanje hrušk in jabolk po mojem mnenju🙂

Za normalno vožnjo je bencinar čisto OK. Takšen stil vožnje, kot ga imaš ti v mislih je samo za voznika. Potnik, ki sedi zadaj se ne počuti dobro. Predstavljaj si tovornjaka ali avtobus v tvojem stilu vožnje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luci in druge zadeve
Napisano

Ker je crno bela kombinacija top :D. Sej ne cist crno crno. Smoked se rece. Pac mal bolj temne :)

Pol so pa taki pacienti na cesti...eni brez pri?ganih lu?i zadaj, drugi pa s ?rnimi...da se ja ne vidijo...

Ni vse, kar dobr zgleda tudi varno...in pametno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne luči Mazda 6 2010
Napisano

Ni mi jasno, zakaj komplicirat z elektroniko in senzorji...

Pri?gane lu?i in fertik...led varjanta sam spredaj je brez veze...

Mene moti, ?e dohitim pacienta brez lu?i, ki je na mojem pasu...

?e se nasproti pelje brez lu?i, pa da ni na mojem pasu, me sploh ne moti...?e je pa na mojem pasu, mu pa tud reflektorji ne pomagajo, da se ne zabije v mene...

Kaj je ta DRL ne vem in me ne zanima...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne luči Mazda 6 2010
Napisano

Spregledal...narobe sem se izrazil.

Mislil sem, da je manj viden.

Kar se strokovnjakov ti?e...so pa ve?inoma teoretiki in oh in sploh...

So pa nekateri novej?i avti ?e tako po?timani, da imajo dnevne led lu?i spredaj IN zadaj...

Me pa ?udi, da nisem za na cesto...pa so miljon?ki v km za mano...

Kar se zadnjih lu?i ti?e, ne bova pri?la skup, to je dejstvo...?eprav ti v ve?ini primerov dam prav na tvoje izjave na forumu.

Najenostavneje so kratke lu?i spredaj in zadaj. Brez elektronike, brez senzorjev, brez pozabljivosti...

Mazda6 letnik 08 ima super re?eno.

Senzorji so problem...se ?e pri parkirnih senzorjih ob?uti...

Nekateri dodatki v avtu so brez veze...ampak nujno zlo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne luči Mazda 6 2010
Napisano

To, da sredi dneva lu?i zadaj nimajo pametne razlage...s tem se ne strinjam...

?e zadaj nimajo, imajo ?e manj spredaj.

?e je ?lovek vsak dan v avtu, naredi 500+ km, ugotovi, da so zadaj pri?gane lu?i pametna stvar...in manj mote?a, kot spredaj dnevne LED lu?i...

Mestna vo?nja je eno, vo?nja, v kateri prehaja? iz sen?ne lege na son?no in nazaj, je pa druga stvar...

Nasproti voze?i avto ni na moji strani cesti??a..me ne moti, ?e nima lu?i...pa ?e ima ali nima lu?i, je trk neizogiben...in ni moja krivda...

?e pa dohitim avto na odseku ceste, ko mi sonce sveti v o?i, avto se pa z barvo zlije v okolico, je pa velika nevarnost, da ga spregleda?...sploh ?e se cjazi...

Ma...ogromnokrat je, ko avto ni viden, ?e mu zadaj lu?i ne gorijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne luči Mazda 6 2010
Napisano

Sam sem proti dnevnim led luckam...men so motece...

Ti senzorji so brez veze...

Spredaj zasencene oziroma kratke, zadaj parkirne...

Ko se avto pri?ge gorijo, ko se ugasne, luci ugasnejo.

Trotlziher varjanta...

Na mazdi6 08 letnik je super zrihtan, kar se luci tice...edino priziganje in ugasanje armaturke se mi brez veze zdi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.