Ecler 0 Napisano 4. november, 2010 ozvo?enje mazda 323f Napisano 4. november, 2010 bom kr ukrado temo ker imam zelo rad dober zvok bom v 323f-ko verjetno prilimal dynaudio-ev kompletek iz vw-eosa je kr dostopen pri omenjenem budgetu na ebay-ju, sli?al ?e jih nisem, sem pa ljubitelj dynasov nasploh sem pa prepri?an da se bo marsikdo strinjal z mano da je to zelo prei?ljena in delikatna poteza ?koda da ve?ina mojstrov avtoakustike gleda samo na frekven?ni odziv pod 200Hz, namesto da bi odkrivali ostale spektralne platforme in dinamike sveta zvoka, ker ?e mamo navadni smrtniki met kje mo?nost bit v audiotorskem "sweet spotu" je to v na?ih konji?kih minimal is maximal Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
bom kr ukrado temo
ker imam zelo rad dober zvok bom v 323f-ko verjetno prilimal dynaudio-ev kompletek iz vw-eosa
je kr dostopen pri omenjenem budgetu na ebay-ju, sli?al ?e jih nisem, sem pa ljubitelj dynasov nasploh
sem pa prepri?an da se bo marsikdo strinjal z mano da je to zelo prei?ljena in delikatna poteza
?koda da ve?ina mojstrov avtoakustike gleda samo na frekven?ni odziv pod 200Hz, namesto da bi
odkrivali ostale spektralne platforme in dinamike sveta zvoka, ker ?e mamo navadni smrtniki met kje mo?nost
bit v audiotorskem "sweet spotu" je to v na?ih konji?kih
minimal is maximal
Povezava za deljenje
Deli na druge strani