Skoči na vsebino
Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Kaj imata skupnega Multipla in javna hi?a?

Ko si notri se ima? fino, ko gre? ven ti je pa nerodno.

peace brothers

:hohoho::D

ja ni kej, meni je tudi multipla zelo grd avto, na moji lestvici je ?e pred thalio..ampak sem pa od precej ljudi slisu da je zelo prostoren avto?ek ta multipla, tak da tisti ki mu je vseeno za zunanjost naj jo le kupi, nadvsezadnje pa ?e nobene cene nima, saj letnik 2000 dobis ?e za dobra dva jurja...

Multipla-fan: itak majo pa vsake o?i svojega malarja ;) upam da ti bo ?imbolje slu?ila!!

"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

jaz mam pri mojem povprecno okoli 8litrov, na 7 mi ga pa se ni ratalo spravt :)

glede kazalca pa, je normalno da traja nekaj casa da dojame ja..

p.s. ne rabi pa 10-15min ko ga natankas, maksimalno 3min..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

workshop manuali
Napisano

ce komu kaj prov pridejo workshop manuali , sem jih staknil na nekem torrentu , ako se jih komu zahoce , msg me. Drugace pa http://www.club323f.com/ dost uporabna stvar ce kdo nuca kej postimat.

mas cel manual al sam wiring diagrame? mogoce se haynesovga? se priporocam ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odpravljanje lepotnih napak
Napisano

?e so male pikice bo pomojem najbol?e da gre? v eno me?alnico barv (mavrica, color itd..), si prepi?e? ?tevilko barve iz tablice pod pokrovom motorja na steni in z majstrom ki me?a barve skupaj probata zadet barvo...potem pa ?opi? v roke pa udri po siromaku :) ?e je pa kej rje pa magari ?e malo z ?raufncigrjem oz. primernim orodjem spraska?..

pa veliko uspeha ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisi, logoti, ...
Napisano

sorry zaj malo off topic ampak ajde:

ker uporabljam nekaj, kar dejansko DELA, me ra?. ni ?e nikol pustil na cedilu odkar ga imam (ve? kot 1 leto),

je super za uporabo, ima vgrajeno vse kar rabi?, ?e ve?, ima super vgrajene zvo?nike, daljinca , lahko delam screenshote to?n tolk velike kot jih rabim (primeri v temu postu) , ima super programe itd itd...pa ko ga pri?ge? se ne nalaga 9742918479182471 minut in virusov ni. ?e kaj? smile.gif aja pa super izgleda hehe....

Men ti japonski hireoglifi na doma?em ra?unalniku delujejo BP, torej sem skoraj 99% da je problem v winsih - nima? nalo?enih dodatkov za jezike (v win2000 ima? to v control panel/regional options in takoj pod prvim zavihkom General ima? spodaj meni v katerem pregleduje? katere jezike ima? nalo?ene (arabic, armenian, baltic....japanese...itd))

post-629-1206293604_thumb.jpg

probaj obkljukat vse in klikni apply (potreboval bo? ?e cd od winsov), pa potem sporo?i kak?na je situacija.

za winxp se mi pa zdi da mora biti podobno, nekje v control panelu mora? imeti te nastavitve.

-------

no zdej pa ?e malo offtopica za macove pripadnike:

- "nekaj kar dejansko dela" - ne vem kaj ?teje? pod to, programsko ali hardversko..

programsko-res da se windowsi znajo obesit ampak se da pre?vet (se mora? pa? navadit), ?eprav mene v ve? kot petih letih(brez ponovnega nalaganja,..) win2000 ?e niso pustili na cedilu...

hardversko-(potrkam po glavi) mi zaenkrat tudi delujejo ?e vse komponente..

- "super zvo?niki" - ?e jih primerja? z ostalimi zvo?niki na notebookih nimam kej dost za pripomnit, ker itak so tam zato da si lahko zavrti? par komadov, za ostalo pa sigurno potrebuje? zunanje zvo?nike..

- "daljinec" - to je pa ?e luksuz :) se ga vseeno da dokupit, tako kot tudi softver..res pa je da je mac narejen za grafiko in ostali luksuz tak da tu nimam kej za povedat..

- "screenshoti" - spet ne bom pametoval ker nisem uporabnik maca, sem pa zasledil da ima? pri macu zelo dobre funkcije pri teh zadevcah..torej mu dam velik + :)

- "super programi" - odvisno za katero stvar jih potrebujes, sem pa 100% preprican da je za windowse ve? programov kot za maca (pomojem da zato ker je ve? uporabnikov winsov :unsure: )

- "pri?iganje" - tako kot je ze boss napisal, ?e nima? 329874435miljonov nepotrebnih programov in dodatkov nalo?enih, se dovolj hitro nalo?ijo...

- "virusi" - predvidevam da zato ker spet ni toliko uporabnikov maca

- itn..................

super izgled pa kakor za koga ane, meni se gre bolj za funkcionalnost ter vzdr?ljivost...tak da kar prisegam na ibme :) sicer pa kakor za koga - sto ljudi sto ?udi

pa ne da bi hvalil windowse, ampak ?e drugega ni se je treba tudi s tem zadvovoljit :)

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Ti ima? isto notranjost kot BG?

Pomoje ti mora od MX-3 direkt pasat, ker sem takrat Devilu dal sredinski naslon od mx3 in je pasal brez problema, U nosilec bi pa tudi po moje pri?el direkt na stranski luknji. Mogo?e bo samo problem dobit kak?en naslon. Je pa notri tud predal?ek, da ne bo? mislil da je samo naslon!

ja sej je bg model :) Torej je konzola pri mx-3 sestavljena iz dveh delov ?e sem te prav razumel (naslon ter spodnji del katerega jest ?e imam??)

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Segi ti mora? dobiti od kak?ne MX-3 naslon, mislim da bi ti direktno pasal gor.

Ne skrbeti zaradi teh dveh vijakov, ker to je najla?je narediti nosil?ek, mogo?e ima? pa ?e celo na podnu ene dva vijaka ven kamor pride originalni nosilec pri MX-3

torej ma mx-3 vijake ob strani kot f ba ali tko kakor moja (hb bg) ali ma ?e celo 4vijake (2 spredaj, 2 zadaj)?

najraje bi mel naslonjalo od f ba ker ma ?e prostor za drobnarije, po slikah sode? se mi zdi da tega pri mx-3 ni?

Marko, si imel tale nosilec v mislih?

post-629-1206113419_thumb.jpg

Mally ali pa kdorkoli drug ?e bo imel par minutk ?asa da mi napi?e mere ki sem jih ozna?il na slikah (v milimetrih) ker me zanima ?e je kaj dalj?i ali ?ir?i...lepo lepo prosm sramezljiv

post-629-1206113439_thumb.jpg

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

na zalost teh vijakov pri meni ni, ni tudi nobene luknje pod konzolo da bi mel kam prsraufat :( ceprav se mi zdi konzola na prvi pogled zelo identicna moji..

sm mislu da imas tu spredaj vijake:

post-629-1206105547_thumb.jpg

in se zadaj pod pepelnikom enega:

post-629-1206105555_thumb.jpg

v mislih si pa gotovo imel ta dva zaticka ane?

post-629-1206105560_thumb.jpg

zgleda da bo treba od katerega drugega avta konzolo z naslonjalom dobit..

lp in hvala za info glede konzole

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

lepo opravljeno, ?eprav majo pa vsake o?i svojega malarja :) (po mojem mnenju bi bolje zelena pristajala), najbol va?n pa je da je tebi v?e? ane!

zdej pa ?e eno vpra?anje, s kolikimi vijaki je pritrjena ta konzola kjer je naslonjalo in luknja za ro?no? mogo?e s tremi vijaki, dva spredaj - na vsaki strani eden ko se ta konzola spoji s armaturko in ?e zadaj eden ki pride pri?raufan direktno v podn avta?

ker me malo mika da bi si na?timu naslonjalo v svojega ?e bi mogo?e pasalo :)

lp, g.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barvanje odsevnika
Napisano

dvojka se najbols zgleda...sam kaj bo pa z meglenkam pol -sej so takoj ob odsevniku ane?

trojka mi je pa cist prevec kicasta...no sto ljudi sto ?udi....nared tak ko je teb najbolj vsec, ko bo pa projekt fertik pa obvezno slikce prilimat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barvanje odsevnika
Napisano

Men bi biu tvoj "vouk" ful lep?i ?e bi meu rde?e smerokaze zadej (prosojno folijo ?ez pa je to to)! :ljubezen:

to bi bla pa ?e pika na i ja :bravo:

redevil, in kam nalepi? to folijo, je treba lu? narazen dat pa rde?o folijo notr al kak?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

Upam da kateri imaste NB tudi ne bojo crknile po 1 mescu in 21dnevi kot danes zjutraj na Premcyu pa ?e to kar obe naenkrat :blink: veselo ?raufanje pri zra?nem filtru za dobro jutro <_<

Zdaj ?e samo ?akam da bodo na mojem...

..?e trkam po glavi :)

pri meni sedaj dobra 2 meseca delujejo ko urca...

da pa crkneta obe naenkrat je pa tut cudezno...se mi se ni zgodlo zaenkrat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

ju3 dobim Osram NIGHT BREAKER za karavanko, pa da vidimo, kako dolgo bojo dr?ale in kako bojo svetile :)

http://www.osram.com/osram_com/Consumer/Au...AKER/index.html

poro?am ;)

Ti povem da ti ne bo ?al, vsaj meni ni blo...sem kar ?e en par za rezervo nabavu :)

lahk bi se reklo da so nekak?ne silverstar+, pa ?e ?e tolk dl zdr?ijo kakor prikazuje embala?a je pa sploh super!!

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stajling MX5ke
Napisano

evo ga.. predstavljam vam 323MX, MX5-F, MX5-BA kakor si pac zelite. :D

ce hoces bit extreme :P

tole pa strupeno zgleda!! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupinski dyno run
Napisano

Jaz ima cenej, pa kadarkol, pa ni pomembno kje ima pogn, edina stvar ki je zelo pomembna je TO?NA te?a avtomobila, pri meritvi.

zakon :bravo: mogo?e ve? kje bi lahko stehtu avto da bi vedu to?no te?o ?

p.s. pozna? ?e kak?no ravnino da se lahko to stestira?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupinski dyno run
Napisano

imajo ja za AWD in mislim da do 500 ali 600 km

aha hvala za info, samo kak?na je pa potem cena za awd (oziroma koliko ve? je treba stisnt), pa kolk meritev to naredijo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupinski dyno run
Napisano

No ?e bi rad kdo ?el spet na valje se ponuja ta petek nova prilo?nost, pri isti firmi kot nazadnje in cena meritve je okoli 6000 biv?ih sit. Se bojo pa eni resni stroji merili :bravo:

Bo pa ?e ?ez kak mesec ?e en dyno day, gre pa tako ve? meritev opravite pri njih, cenej?a je vsaka naslednja meritev :jupiii:

to bo pol potekalo v ?rnu?ah na chiptuningu ?e se ne motim?

eno mal neumesno vpra?anje, sej imajo tudi valje za awd ane?

lp ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

no pa saj sem reku ?isto malo glih tolko da ga ma? gor

nism reku da bi zdej s tem ne vem kaj naredu

jst sem ga mel gor na uni cevi pa me je po vsem ?asu samo eden vpra?al ?e imam filter :notworth:

a na tej cevi si mel filter ki je zraven hladilnika?? a tistega okroglega nad frgazarjem si pa potem vn vrgu, al si mel kar 2 filtra?

Pomojem da bi bla edina vrjanta da bi tisto okroglo re? dol vzel, in spelju cev (po mo?nosti kovinsko??) iz frgazarja pa do blatnika, na koncu dal sto??ast filter ? ali bi blo potem premalo zraka, in bi mogu 2 cevi speljat ?

sej kako je sploh s dovodom zraka tu - predvidevam da ni nobenega senzorja in lopute (al je?)

kaj pa ?e bi tisti resonator zama?il, zvok bi bil malo druga?en ?? ali bi le zamoril celo ma?ino ker nebi dobila dovolj zraka?

strokovnjaki popravte me ;)

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ozadje ?tevcev
Napisano

p.s a ve kdo ?e za da naro?iti prek interneta ?arnice za osvetlitev(rde?a) ?tevcev??? :unsure:

LP

v ?tevcih ma? obi?ne ?arnice ?ez njih pa so zeleni kondom?ki, vrjanta je da samo rde?e kondom?ke nabavi? (?e jih kje dobi? mi sporo?i, ker men jih ni uspelo dobit) ali pa da nabavi? ledice (iste k za parkirne) in jih da? notri (sam se malo skepti?en da ne bi bil enakomerno osvetljen ?tevc, ?e se pa prav spomnim je pa nisde v enmu topicu napisu da jih je montiral in da je zgledal vredu [mal pobrskaj po forumu pa bo? najdu])..

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

styling xedoske9
Napisano

prva stvar ki bi jo spremenil na tem avtu so sprednji, zadnji in stranski smerokazi

kje bi dobil BELO steklo tako kot je na tej sliki

si mel te bele sprednje ?migavce v mislih?

Objavljena slika

poskusi? dobit nek na ?rotu od malo novej?ega letnika pa proba? not dat, meni se zdijo iste oblike in bi skorej mogli not pasat? link

zadnje lu?i se mi pa zdijo ista fora, sem na autoscoutu najdu eno 2000 letnik in ma ?e bele zadnje lu?i, ki bi pa pomojem isto mogle pasat ?

Objavljena slika

za vsak slu?aj bi pa na tvojem mestu ?e na mazda servis poklicu pa vpra?u ?e to za ziher pa?e da nau? evr?kov pre? metu ;)

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stevci 128tic :)
Napisano

nisde: jah zarnice so obi?ne - take kot pozicijske, samo ?e se ne motim so 1,2wattne pa lepo majo en zelen kondom?ek ?ez..

?e sm te prov razumu pol te tvoje ledice niso na vrhu splo??ene ampak so ?pi?aste (prizma), ker sem jest tut ?e ene nabavlu za pozicijske pa so mi mal ?udne...prodajalc je reku da so bele, ampak ko pogledam avto pono? pa vle?ejo na svetlo modro barvo...kupu sm jh pa v hali a

marko: ja sam uni plazma ?tevci so pa kar precej dragi ane, pod 50eur jih ni <_< pa ?e se ne motm jh za moj avtek sploh ni, za mx-3 sem jih pa najdu ja..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stevci 128tic :)
Napisano

glede teh kondom?kov...

par tednov nazaj sem se odlo?u da bi tut jest to zeleno osvetlitev zamenju z modro...

in sem malo povpra?eval po trgovinah - a-net nima, mony nima, car-hifi nima, nba nima (?tacunce v mojem okoli?u), in pol sem ?el ?e mal v lj klicat - tista ?tacuna ko je z nekimi styling stvarmi v btc hali a tudi nima, a3m tudi nima, conrad tudi ne.. <_< (nimajo ne modrih ?arnic, niti kondomov)

pol sem pa pomislu ?e mi dal koj tiste ?arnice not ko majo led diode, to se da dobit - ampak sem nekje zasledu da naj bi mele premajhen kot svetilnosti in potem ne bi blo enakomerno osvetljen ?tevc...

tak ?e se kdo s temi zadevami ?e kej ukvarja, bi prosu za kak?en nasvet ke bi lahko ?e to isku, magari kar modre kondome, ali pa ?e so kak?ne dobre ledice da bi blo enakomerno razsvetljen ?

bom pa ?e probu k le?niku klicat da vidm situacijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.