Zanimivo, men je pa menjalnik top. Res da nisem vozil trojke, sem pa ?estko, sam imam pa prej?njo ?estico. In je menjalnik res res top. Nemc se skrije, govorim za BMW . O francozih pa njihovih menjalnikih, pa raje ne bom
Pozdravljeni,
tudi jaz imam novo Mazdo 3 bencinar in se mi zdi menjalnik tudi super. Zimske gume pa sem dal gor Continental (16 col - manj itak ni homologirano) pa so res super. So tihe, lepo vodljive, pa poraba se tudi ni ni? dvignila - med 5,5 - 6,2 litra. imam pa na ?alost model emotion tko, da, mi kar manjka malo opreme - druga?e pa super vo?nja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni,
tudi jaz imam novo Mazdo 3 bencinar in se mi zdi menjalnik tudi super. Zimske gume pa sem dal gor Continental (16 col - manj itak ni homologirano) pa so res super. So tihe, lepo vodljive, pa poraba se tudi ni ni? dvignila - med 5,5 - 6,2 litra. imam pa na ?alost model emotion tko, da, mi kar manjka malo opreme - druga?e pa super vo?nja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani