Skoči na vsebino
MAZDA 6
Napisano

Pozdravljen!

No jst sm v kratkem prisel iz bencinarjev na dizel kr pac na zalost ne zivim kje dole kjer je bencin poceni :/

Imam pa to mazdo 6 sport 2003 letnik i ima 136 KM..

pac zanima me tolk kakor sem opazil kar pisete in me zanima ce ima res pole to v originalu 146 KM ?? Cene kolk pa ki pride chip box al kar koli obstaja za dizle ?

Hvala.

http://www.css-tuning.com/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tole gre gor?
Napisano

Cena ni nizka ampak max kaj je vredno in na mazdo5 pa?ejo brez problema, malo te?av je pri premacyju ali pa 626, druga?e pa proba? ponavadi je problem pri zadnjih kro?nikih za vzmeti, ?e gre guma mimo pol je vredu.

?lo bi ?e k je ta vel homologirana.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tole gre gor?
Napisano

ja ?e je tole res pol sam uzem(razmak je taprav), bi pa na tvojem mestu obdr?u 15" za zimake :bravo:

Te ?e imam na ?eleznih plati??ih,in sicer Continentalke TS830 ta nov model,full so dobre!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tole gre gor?
Napisano

Da ni tole nateg in je cena za kos ?

Ne,ni poznam te tipe,pa? so ugodni so pa po?teni,k ?e gre gor so pa tudi tak da se bom z njimi zmenil za menjavo jaz njim 15" felne in gume oni pa meni 16" in roka,so face.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a M5
Napisano

Zdravo,

zanimajo me podatki za M5 za 15" plati??a - ALU?

Naj bi bilo nekaj 6J x 15 z gumami 195 65 15 ampak tisti ET pa razmik med vijaki mi ni znan?

Ve kdo, pa kje bi lahko na?el kaka rabljena oz od katerih avtov bi ?e eventuelno ?lo gor pa da i??em na Anetu k je M5 malo razbitih?

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M5 zadnje lu?i
Napisano

men so prej?nje lep?e...res da sem imel GTA bele, a vseeno....

Ja ravno take. Kak?ne pa so GT? Madona ona modra 5ka pa se ?e pol leta prodaja, pa sem mislil da je M5 kar prodajan avto.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M5 zadnje lu?i
Napisano

Ne poznam re?itve za tvoj problem.

Sam take stvari je pa res pametno po forumih pisat :whatever: ....

Ma samo to me zanima ?e one lep?e pa?ejo noter? Kako pridem do njih pa no ajd je ?a? moja stvar.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M5 zadnje lu?i
Napisano

Mene zanima ?e se dajo zamenjati zadnje lu?i pa? komplet pri modelu M5 05-08 za tak?ne kot so pri modelu 08-11, pa? one plain s krogeci za one lep?e take led ali nekaj podobnega. Cena?

Ali pa? okrog prinesemo zavarovalnico da simpl te razbijem, uveljevljem parking ali objestnost pod kasko( na nek na?in) pa mi noter dajo one lep?e, zavarovalnica pa lepo pla?a k itak nevejo kake morajo biti noter.

Hvala.

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.