No ja, saj je znano npr. za diske... Ampak kar se sklopke ti?e pa raje ne bom komentiral, ker je res katastrofa in to priznavajo tudi na servisu. Te originalni deli za njo so res eno sranje. ?e so ?e "naumili" en tak avto, bi vsaj lahko malo bolj izra?unali kaj taka zver potrebuje, ne pa da so ?li po neki ?udni liniji najmanj?ega odpora in zadevo "poflikali"
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Diski sami so bili ?isto ok, jih ?e vedno imam baj d vej, ker sem potem pod garancijo menjal diske, da sem avto predal Boj?u v garanciji z original deli.
In glej si ga no 5.000km in je ?el spet menjat....
Boj? sedaj mir?
Trenutno po 19kkm od menjave je vse qul, bomo videli do koliko...
Je pa res, da moja prav, da mo?nej?i ko imam avto, bolj se penzionisti?no peljem...
Tudi prav, bo naslednji pa kak?en mlin?ek
Kaj pa ?e bi se lotil le maske pod to laj?tico in bi recimo samo pokromiral (oziroma posrebril s srebrnim sprejem) prednji rob vodoravnih re? na tej maski. Tako bo nastal skupaj z lu?mi en tak srebrn pas od ene strani do druge, kar bi znalo lepo zgledati pa malo bolj elegantno bi bilo. Tko sem imel neko? na Clarusu in je bilo bistveno bolje kot s ?rno masko.
Recimo kako sem mislil
kromirana maska
?rna maska
Meni se zdi tole kar je Boss napisal odli?na ideja. Sem ?el takoj Laguno gledat in res bi bilo zelo lepo
Pa saj je vsak teden nekaj novega okrog teh stvari... A potem mi lahko te?i al kaj? Ampak so pa res kekci. 1 teden nazaj na tehni?nem je sicer hotel videti homologacijo za ?ipe, o kak?nem piska?u pa ni bilo nobene besede... BZ, kr neki!
?e nekaj; danes na homologacijskem pregledu mi je zate?il (ok no, omenil je), da potrebujem piska?a za rikverc!!! WTF?
BTW, senzorji za rikverc pa v novem zakuni menda sploh niso omenjeni, ?eprov majo po moje bistveno ve?jo u?inkovitost (a bo 2,3 letn froc vedu, kaj pomen tisto piskanje , mislim... svaka jim ?ast )
lp,
D
Zakaj pa piska?a? A ima? dostavnika? :ne vem: Al je spet kak?na nova fora, pa je jaz ne vem.
Jaz sem bil 1 teden nazaj na tehni?nem, pa mi ni ni? rekel... :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsaj v teh dveh primerih zagotovo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani